Honor 8 a Honor 9 majú nastálo zníženú cenu

Minuloročnej i tohtoročnej vlajkovej lodi Honor 8 a Honor 9 ostáva znížená cenovka. Deviatka bude nastálo k dispozícii za 429 eur, Honor 8 má odporúčanú cenu 339 eur.

Honor 9 sa pýši skleneným chrbtom s originálnym efektom odrazu svetla. Daňou za elegantné prevedenie je vysoká klzkosť, telefón sa šmýka aj na rovnom povrchu.

Medzi kľúčové špecifikácie patrí pekný 5,15-palcový Full HD displej, výkonný čipset HiSilicon Kirin 960, 4 GB operačná panäť RAM, 64 GB úložisko a lákadlom je aj duálny 12 Mpix fotoaparát.

Rýchla čítačka odtlačkov prstov je umiestnená na prednej strane telefónu pod displejom. Podrobnú recenziu si môžete prečítať v článku Honor 9 - ešte lepší, ešte klzkejší.

Minuloročná vlajková loď Honor 8 ponúka 5,2-palcový Full HD displej, čipset Kirin 950, viacfunkčnú čítačku odtlačkov umiestnenú na zadnej strane, 3000 mAh batériu s rýchlym nabíjaním a duálny 12 Mpix fotoaparát.

Jeden snímač fotí v RGB, druhý monochromaticky. Pri vytváraní snímok je možné využívať efektu širokej clony, teda čiastočného rozostrenia vybraných oblastí fotografie (tzv. bokeh efekt). Všetko dôležité sa dočítate v podrobnej recenzii.

Za novú cenu sú telefóny k dispozícii u všetkých autorizovaných predajcov.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu