Orange: Apple iPhone 8 a iPhone 8 Plus v akciovej ponuke

Dnešným dňom zaradil Orange do ponuky najnovšie iPhony. Osmičku si budete môcť kúpiť v dvoch kapacitách pamätí a troch farbách, iPhone 8 Plus bude k dispozícii len s 64 GB pamäťou a v dvoch farebných verziách.

Do predobjednávok na nové modely osmičkových iPhonov sa Orange nezapojil. V ponuke mobilných zariadení sa v e-shope operátora objavili až dnes, keď oficiálne odštartoval ich predaj. Ako to pri začiatku predaja iPhonov býva, zatiaľ nie sú reálne dostupné.

Nová generácia dostala dizajn sedmičiek. Vodeodolná konštrukcia ostala, kovovú zadnú stenu nahradilo sklo. Novinky ponúkajú bezdrôtové nabíjanie štandardu Qi, výkonejší šesťjadrový procesor A11 Bionic a vylepšené fotoaparáty. Plus verzia má opäť duálnu kameru s teleobjektívom. Novinkou je nahrávanie 4K videí so 60 snímkami za sekundu a fotoaparát bude využívať hardvérovú podporu pre rozšírenú realitu (AR).

Veľkosť displejov sa nezmenila, používa ale novú technológiu True Tone pre zobrazenie širšieho spektra farieb, ktoré sa prispôsobuje okolitému svetlu. Apple iPhone 8 ponúka 4,7-palcovú obrazovku s rozlíšením 750 x 1334 bodov, iPhone 8 Plus má 5,5-palcovú uhlopriečku a rozlíšenie 1080 x 1920 bodov. Kompletné špecifikácie noviniek sa dočítate v základnom infe iPhonu 8 a iPhonu 8 Plus.

Apple iPhone 8 predáva Orange v 64 GB i 256 GB verzii. Nižšia kapacita pamätí je k dispozícii vo všetkých troch farbách (Space Grey, Silver a Gold), 256 GB model je iba v tmavosivej farbe. Cena v hotovosti je u operátora 799 eur. K najvyššiemu paušálu zaplatíte 389 eur.

Apple iPhone 8 Plus kúpite v Orangei iba s 64 GB pamäťou vo vesmírnej šedej alebo zlatej farbe. Pri kúpe k paušálu Go Europe 65 zaplatíte 499 eur, plná cena je stanovená na 909 eur.

Zdroj: orange.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu