Na jeden záber: Samsung Galaxy Note 8

Smartfóny radu Galaxy Note vždy patria k tomu najlepšiemu, čo môže Samsung v danom čase ponúknuť. Inak tomu nie je ani pri Note 8.

Typickou súčasťou tabletofónov radu Note je dotykový stylus, na ktorý keď si zvyknete, nedáte naň dopustiť. Podobne ako kolega Matúš, ktorý špičkový Note 8 recenzoval a jeho skúsenosti sa dočítate v článku Samsung Galaxy Note 8 - vitaj späť.

Od nástupcu minuloročnej sedmičky sa očakávalo veľa. Zobral si to najlepšie od vlajkových lodí Galaxy S8 a S8+ (dizajn, displej, výkonný hardvér) a pridal ešte niečo navyše. Okrem vylepšeného dotykového pera s novými fuunkciami aj duálny 12 Mpix fotoaparát.

V článku Takto fotí Samsung Galaxy Note 8 nájdete skúšobné fotografie a videá, ktoré vás presvedčia o tom, že ide o veľmi vydarený fotomobil. Pokiaľ radi používate prednú kameru, isto vás poteší, že zaostrovanie dokážete ovplyvniť dotykom obrazovky.

Kompletné informácie o hardvérovej výbave sme vám priniesli v základnom infe. Richardov druhý názor na výborne vybavený 6,3'' smartfón nájdete v našej tradičnej videorecenzii.

Videorecenzia

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu