Poznáme kapacitu RAM a batérie Apple iPhone X

Apple neprezrádza kompletné špecifikície svojich produktov. Odtajniť hodnoty operačnej pamäte a batérie musia zvyčajne až tretie strany.

Kapacitu RAM a batérie sme sa dozvedeli vďaka telekomunikačnému úradu TENA, ktorý schavaľuje produkty uvádzané na čínsky trh. Ten potvrdil, že iPhone X dostal 3 GB RAM a 2716 mAh batériu. Upozornil na to na svojom Twiiter účte Steve H, známy ako OnLeaks. Používatelia androidov sa nad hodnotou operačnej pamäte RAM možno pousmejú, no skúsení vedia, že pre systém iOS stačí oveľa menej RAM než pre top modely s Androidom.

2716 mAh batéria v iPhone X je len o 25 mAh väčšia než v iPhone 8 Plus, ktorý má podľa zistení 2691 mAh. Apple na svojej stránke kapacitu neuvádza, iba tvrdí, že ponúkne o dve hodiny výdrže viac než iPhone 7. Majitelia desiatky môžu na jedno nabitie hovoriť až 21 hodín, surfovať po internete 12 hodín alebo až 13 hodín pozerať videá.

Novinkou batérií v iPhone 8, 8 Plus a X je bezdrôtové a rýchle nabíjanie. 50 % kapacity by ste mali dosiahnuť za 30 minút nabíjania.

Zdroj: twitter.com

Diskusia k článku:

Nightmare 28.09.2017 - 02:01

a vydrzi to kolko?pol dna?

Celá diskusia 1 príspevok