Telekom: Honor 9 v ponuke, Sony Xperia XZ Premium s nižšou cenovkou

V ponuke Telekomu pribudla aktuálna vlajková loď Honoru so sklenenou konštrukciou v modrej farbe a veľmi dobrým duálnym fotoaparátom. Zároveň operátor znížil prémiovému modelu Sony akontáciu o 100 eur.

Honor 9 dostal rovnako ako jeho predchodca Honor 8 elegantný dizajn so skleneným povrchom, tentoraz však ponúka 3D zakrivenie, ktoré odráža svetlo a vytvára pôsobivé efekty. Prednú stranu vypĺňa 5,15-palcový Full HD displej, pod ktorým je umiestnená rýchla čítačka odtlačkov.

Snímač umožňuje telefón nielen odomknúť, ale jednotlivým gestám možno priradiť ďalšie možnosti ovládania - napríklad sťahovanie notifikačnej lišty a jej zmazanie, zosnímanie fotografie a videa, prijatie či odmietnutie hovoru, ovládanie budíka alebo listovanie v galérii. Výkonný hardvér dopĺňa 3200 mAh batéria a operačný systém Android 7.0 Nougat s používateľským prostredím EMUI 5.1.

Veľkým lákadlom Honoru 9 je duálny fotoaparát zložený z hlavného 12-megapixelového RGB snímača a 20 Mpix monochromatického snímača, vďaka ktorému môžete snímať i čiernobiele fotografie.

Kompletné špecifikácie nájdete v základnom infe a o kvalite fotoaparátov sa môžete presvedčiť v článku Takto fotí Honor 9: večer v meste. Všetko podstatné a skúsenosti z dvojtýždňového testovania sa dočítate v podrobnej recenzii Honor 9 - ešte lepší, ešte klzkejší.

Honor 9 kúpite v Telekome za nasledovné ceny:

- 11 € mesačne pre Happy XS Mini (+ úvodný poplatok 149 €, pri kúpe cez web 149 €)

- 11 € mesačne pre Happy XS (+ úvodný poplatok 149, pri kúpe cez web 139 €)

- 11 € mesačne pre Happy S (+ úvodný poplatok 129, pri kúpe cez web 109 €)

- 11 € mesačne pre Happy XL Dáta pre mladých (+ úvodný poplatok 109, pri kúpe cez web 89 €)

- 11 € mesačne pre Happy M (+ úvodný poplatok 109, pri kúpe cez web 89 €)

- 9 € mesačne pre Happy L a XL volania (+ úvodný poplatok 79 €, pri kúpe cez web 59 €)

- 6 € mesačne pre Happy XL (+ úvodný poplatok 49 €, pri kúpe cez web 29 €)

- 3 € mesačne pre Happy XXL (+ úvodný poplatok 49 €, pri kúpe cez web 29 €)

- 1 € mesačne pre Happy Profi (+ úvodný poplatok 49 €, pri kúpe cez web 29 €)

Plná cena je u operátora stanovená na 429 eur.

Špičková Sony Xperia XZ Premium je teraz dostupná o sto eur lacnejšie. Telekom 5,5-palcovému top modelu s 4K displejom znížil akontáciu o 100 eur a pri kúpe k programu Happy M jednorazovo zaplatíte 299 eur s mesačným doplatkom 13 eur. Pri objednávke cez web získate z úvodného poplatku ešte 20-eurovú zľavu.

Recenziu vodeodolného smartfónu so zrkadlovou konštrukciou a nahrávaním super spomalených videí (960 fps) si prečítate v článku Sony Xperia XZ Premium - zrkadielko, zrkadielko.

Zdroj: telekom.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu