O2 a Telekom odštartovali predobjednávky na iPhone 8 a 8 Plus

Najnovšie modely nových iPhonov s osmičkou v názve si môžete predobjednať aj u dvoch našich mobilných operátorov. Orange predobjednávky nerealizuje, telefóny začne predávať v očakávanom termíne.

Vo vybraných krajinách sveta dnes odštartovali predobjednávky na nové iPhony radu 8. Nechýba medzi nimi ani Slovensko. Novinky si môžete predobjednať nielen v internetových obchodoch, ale aj na špeciálnych mikrostránkach v O2 a Telekome.

Nová generácia iPhonov dostala dizajn sedmičiek, no so sklenenou a stále vodeodolnou konštrukciou. Čítačka odtlačkov Touch ID aj hardvérové prvky ostali na svojich miestach, a tak budete môcť použiť väčšinu obalov a príslušenstva. Novinky ponúkajú bezdrôtové nabíjanie štandardu Qi, výkonejší šesťjadrový procesor A11 Bionic a vylepšené fotoaparáty. Plus verzia má opäť duálnu kameru s teleobjektívom. Novinkou je nahrávanie 4K videí so 60 snímkami za sekundu a fotoaparát bude využívať hardvérovú podporu pre rozšírenú realitu (AR).

Veľkosť displejov sa nezmenila, používa ale novú technológiu True Tone pre zobrazenie širšieho spektra farieb, ktoré sa prispôsobuje okolitému svetlu. Apple iPhone 8 ponúka 4,7-palcovú obrazovku s rozlíšením 750 x 1334 bodovo, iPhone 8 Plus má 5,5-palcovú uhlopriečku a rozlíšenie 1080 x 1920 bodov. Kompletné špecifikácie noviniek sa dočítate v základnom infe iPhonu 8 a iPhonu 8 Plus.

Novinkou v Telekome je možnosť zadať objednávku pre konkrétny model. Vyberať môžete pamäťovú i farebnú verziu a neskôr budete informovaní o dostupnosti. Dostupnosť jednotlivých modelov bude závisieť od dodávok výrobcu.

Telekom plánuje zaradiť smartfóny v nasledujúcich farebných a pamäťových variantoch. Ceny modelov k paušálom Happy nájdete pod jednotlivými odkazmi na farebnú verziu:

- iPhone 8 64 GB vo všetkých troch farbách Space Grey, Silver a Gold (plná cena 799 eur)

- iPhone 8 256 GB vo farbách Space Grey a Silver (plná cena 969 eur)

- iPhone 8 Plus 64 GB v dvoch farbách Space Grey a Silver (plná cena 909 eur)

- iPhone 8 Plus 256 GB vo farbe Space Grey (Plná cena 1079 eur)

Kompletnú ponuku všetkých modelov aj s cenami nájdete na stránke www.telekom.sk/apple.

V O2 si môžete nové iPhone predobjednať na stránke soda.o2.sk, kde vyplníte formulár. Uvediete, o ktorý model máte záujem, a či chcete nakupovať v hotovosti alebo k niektorému z paušálov. O2 nedáva na výber pamäťovú ani farebnú verziu. Podrobnosti zákazník pravdepodobne uvedie až pri telefonickom rozhovore pri kontaktovaní operátorom v deň predaja.

Predaj v O2, Telekome i Orangei štartuje 29. septembra 2017.

Zdroj: operátori

Diskusia k článku:

Profile picture for user zedenko@gmail.com

Ronn 22.09.2017 - 18:25

To ze Apple rube ceny vysoko nie je ziadna novinka, ale ze tento marketing prevezmu takmer vsetci vyrobcovia a za svoje vlajky si pytaju od 900 eur hore, je uz silna kava. Aby Apple nedajboze dorovnali tak iPX zadrbu cenu 1400 eur. To si uz clovek s priemernym platom a zdravym rozumom nekupi. Som zvedavy, ci uz ta predpovedana krivka predajov nepojde dole, ked opadne hype okolo bezramikovych mobilov. Alebo sa vyhupne hore a vyrobcovia sa budu skrabat na nove cenove stropy. Idem si kupit Nokiu 3310 :)))

Celá diskusia 1 príspevok