4ka zjednodušuje ponuku produktov

Štvrtý mobilný operátor chce sprehľadniť svoje portfólio produktov, a tak pristúpil k jeho úprave. Zmeny sa dotknú dátových paušálov a balíka volaní spojeného s dátami.

Zmeny v portfóliu platia od 22. septembra 2017. Nový nekonečný a čisto dátový paušál TO.∞ DÁTA nahrádza v ponuke dátové paušály TO.naCesty S a TO.naRok 200, ktoré sa automaticky zmenia na TO.∞ DÁTA.

Operátor tiež ruší balík volaní a dát 100+1 a namiesto neho majú odteraz zákazníci k dispozícii nekonečné volania na účastnícke čísla 4ky s balíkom Nekonečné volania.

Nové balíky nekonečných volaní a dát predstavila 4ka len prednedávnom. Ponúkajú neobmedzené surfovanie na internete na celom Slovensku za 12 eur mesačne a neobmedzené volania na účastnícke čísla 4ky v celej SR za 4 eurá.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

nanoSIM 22.09.2017 - 12:50

Celé TO je iba na také to "domáce žuvanie"

huje®22.09.2017 - 12:51 Trvalý odkaz

Aké paušály? Veď sami tvrdia, že sú to len doplnkové služby.

Zdroj: http://www.4ka.sk/media/docs/Cennik_sluzieb.pdf

[img]http://s26.postimg.org/mvb1to6rt/doplnky.jpg[/img]

Všetky tieto ich teraz už aj simplemente akožePaušály platia len na území SR. Tento "operátor" ako jediný neumožňuje čerpanie VOPRED ZAPLATENÝCH jednotiek aj v krajinách EU, pretože je to podľa nich takto v poriadku, nakoľko podľa poskytovateľa vraj ide len o doplnkové služby (na ktoré sa podľa nich regulácia nevzťahuje), žiadne paušály.

To je ozaj simplemente. Je snáď pre ich zákazníkov zaujímavá len a len výsledná cena, nie kvalita, či nebodaj obsah balenia?

Takže tak.

kalliopp22.09.2017 - 21:21 Trvalý odkaz

Taketo jednoduche ponuky vitam. Orange naopak dnes opat rozsiril svoj cennik, kedze doplnil produkty vramci Orange Love. Cennik uz ma 519 stran.

Rastislav.j22.09.2017 - 23:54 Trvalý odkaz

huje® keď bude na SR mobilný operátor, ktorý bude ponúkať aj kvalitu, potom bude záležať aj na kvalite. Zatiaľ však záleží viac na všetkom ostatnom, lebo kde nič nie je ani čert neberie.

Celá diskusia 4 príspevky