Na jeden záber: Nokia 6

Nokia 6 si s príchodom na Slovensko dala načas. Dual SIM android s 5,5'' Full HD displejom zaujme kvalitnou konštrukciou, stereo reproduktormi a slušným fotoaparátom. Napriek čistému Androidu rýchlosť systému neohúri.

Nokia 6 je aktuálne najvybavenejším modelom fínskej značky dostupným na našom trhu. Pred mesiacom predstavená Nokia 8, ktorá má oveľa lepšie parametre, sa na Slovensku zatiaľ nepredáva.

Podrobnú recenziu Nokie 6 ste si mohli na našom webe už prečítať. Kolega Matúš v nej pochválil kovovú konštrukciu príjemnú na dotyk, čítačku odtlačkov umiestnenú pod displejom i stereo reproduktory. Z plusov treba ešte vyzdvihnúť slušné fotoaparáty, ten predný ponúka dokonca automatické zaostrovanie. Kvalitu snímok a videí si môžete pozrieť v článku Takto fotí Nokia 6.

Kameňom úrazu Nokie 6 je softvér. Napriek takmer úplne čistému operačnému systému Android 7.1.1 Nougat sú reakcie telefónu pomalšie než u konkurencie s podobnou cenovkou. Kazí to celkový dojem z inak podareného telefónu. Rýchlejším reakciám nepomáha ani osemjadrový procesor kombinovaný s 3 GB operačnou pamäťou RAM. Kompletné špecifikácie nájdete v základnom infe.

Ako Nokia 6 zapôsobila na kolegu Richarda sa dozviete z tradičnej videorecenzie.

Videorecenzia

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

sysell 19.09.2017 - 15:18

Vysok ahmotnost? vsak ej to ferzovane so zelena, nie ako huawei lite - ten kech chytim mam pocit ze drzim kus lacneho plastu, vysoka hmotnsot je len plus.

Celá diskusia 1 príspevok