Samsung Galaxy Note 8 príde na Slovensko kvôli štátnemu sviatku neskôr

Najnovší top model Samsungu s 6,3'' Infinity displejom a dotykovým perom S Pen sa na Slovensku začne predávať o deň neskôr, než bol ohlásený oficiálny štart predaja. Kvôli štátnemu sviatku.

Pôvodný dátum uvedenia na slovenský trh 15. september sa mení na sobotu 16. septembra. V Piatok máme na Slovensku štátny sviatok, a tak budú obchody i predajne mobilných operátorov zatvorené.

Samsung Galaxy Note 8 patrí medzi to najlepšie, čo si aktuálne môžete od Samsungu kúpiť. Dizajn i výbava vychádza z vlajkových lodí Galaxy S8 a S8+, novinka sa však pýši väčším 6,3'' displejom a duálnym 12 Mpix fotoaparátom.

Pre rad Note je typický dotykový stylus S Pen, ktorý nechýba ani v Galaxy Note 8. Je tak ako telefón vodeodolný a dokáže rozpoznať 4096 úrovní tlaku. Aj na akože zhasnutom displeji dokážete zapísať rýchlu poznámku, poslúži pri preklade textu z cudzieho jazyka a nakreslením obrázku môžete odpovedať na správu (Live Message).

Zákazníci, ktorí si Note 8 predobjednali do 14. 9., dostanú k telefónu darček: dokovaciu stanicu Samsung DeX, ktorá poslúži ako náhrada za počítač.

Všetko dôležité o výbave a možnostiach tabletofónu Galaxy Note 8 sa dočítate v základnom infe. Telefón už v redakcii testujeme, a tak sa už čoskoro môžete tešiť na kompletnú recenziu s reálnymi skúsenosťami z používania. Pokiaľ vás Note 8 zaujal, možno si radi pozriete naše redakčné video.

Galaxy Note 8 bude k dispozícii v dvoch farebných verziách – čiernej Midnight Black a zlatej Maple Gold. Odporúčaná maloobchodná cena je 999 eur. K dispozícii bude nielen single SIM, ale oficiálne aj dual SIM verzia.

Model s jedným slotom sa bude predávať u mobilných operátorov Orange a Telekom, variant s dvomi slotmi na SIM kartu si budete môcť kúpiť v O2 a vo voľnom predaji.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu