Prvá epizóda Batmana od štúdia Telltale je pre iOS zadarmo

Ak vás táto epizódna adventúra zaujala, teraz si ju môžete vyskúšať zadarmo na svojom iOS zariadení. Zahrať si môžete celú prvú časť, ktorá sleduje začiatky netopierieho muža.

Telltale je populárne herné štúdio, ktoré sa preslávilo najmä epizodickými adventúrami. Tie sú charakteristické kvalitným príbehom, voľbami v dialógoch a silnými postavami. Medzi najznámejšie diela Telltale patria The Walking Dead, Game of Thrones, Tales From the Borderlands či The Wolf Among Us. Ich najnovšou hrou je Batman - The Telltale Series, ktorá je rozdelený do piatich dielov. Prvý z nich si teraz môžu používatelia iOS zariadení vyskúšať bezplatne.

V hre sledujeme osud miliardára Bruca Wayna, ktorý sa v noci prezlieka za Batmana a chráni svoje mesto pred zločinom. Konkrétne sa pozrieme na jeho začiatky, kde nebudú chýbať známe postavy ako Catwoman, Harvey Dent, Joker, Penguin alebo Jim Gordon. Podobne ako predchádzajúce hry od Telltale, aj Batman ponúkne zaujímavý príbeh zameraný na rodinu Bruca Wayna a ťažké rozhodnutia, ktoré ho čakajú v súvislosti s jeho netopierím alter egom.

Ak vás prvá bezplatná epizóda zaujme, zvyšné štyri si môžete dokúpiť postupne po jednej alebo naraz v tzv. Multi-packu. Cena jednej epizódy je 5,49 € a za Multi-pack, ktorý v sebe zahŕňa epizódy 2 - 5, zaplatíte 16,99 €. Hra vyžaduje iOS 10 alebo novší. Stiahnuť si a vyskúšať prvú epizódu môžete aj na operačnom systéme Android, kde je bezplatne dostupná už niekoľko mesiacov. Batman - The Telltale Series je okrem toho k dispozícii aj na PC a konzoly.

Zdroj: iTunes

Diskusia k článku:

Začať diskusiu