Tatra banka Viamo: nové funkcie a kompletný redizajn

Posledná aktualizácia mobilnej aplikácie Viamo od Tatra banky pre Android a iOS prináša zmenu dizajnu a viacero nových funkcií.

Aplikácia na posielanie peňazí priamo z mobilu komukoľvek z vašich kontaktov prešla výraznou zmenou.

V súčasnosti využíva aplikáciu Tatra banka Viamo takmer 110 000 používateľov. Do služby VIAMO je aktuálne zapojených už vyše 70 obchodníkov, 3 kuriérske služby, 6 vysokých škôl a viacero neziskových organizácií. Za mesiac prebehnú transakcie priemerne v objeme 1,85 milióna € a priemerná suma platby stúpla medziročne z 27 € na 37 €. Až 40 % z celkového objemu odoslaných peňazí tvoria platby so sumou nad 150 €.

Hlavné novinky poslednej aktualizácie:

- Grafický redizajn: nový dizajn prináša intuitívnejšie ovládanie, väčšiu prehľadnosť a dizajnovú podobnosť s aplikáciou Tatra banka.

- Zoznam najčastejších príjemcov: spodné menu obsahuje okrem možnosti zadania platby a pripomienky aj päť najčastejších príjemcov, ktorí sa automaticky vyplnia do platby alebo pripomienky.

- Pripomienka platby viacerým osobám: pripomienku na rovnakú sumu je možné poslať až piatim príjemcom naraz. Cez pripomienku je tak možné jednoducho urobiť zbierku na darček alebo vyrovnať sa za spoločný obed.

- Kalkulačka: pripomienka aj platba obsahuje kalkulačku, vďaka ktorej je možné jednoducho prepočítať požadovanú sumu. Výsledná suma z kalkulačky sa automaticky vyplní do sumy platby alebo pripomienky.

- Vyhľadávanie: vyhľadávať je možné podľa typu transakcie (prijatá platba, odoslaná platba, pripomienka) alebo podľa údajov uvedených v zozname transakcií (suma, príjemca, popis). Vyhľadávanie z detailu transakcie vyhľadá všetky transakcie od daného príjemcu.

- Widget: zoznam najčastejších príjemcov s odkazom na platbu.

Pribudlo aj rozšírenie histórie transakcií, je dostupných posledných tristo transakcií. Nová verzia Tatra banka Viamo je dostupná v obchode Google Play a vyšší, a pre App Store. Stiahnete ju do smartfónov s operačným systémom Android od verzie 4.1 a iOS 9 a novším.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu