Pripravovaný reproduktor od Samsungu má konkurovať Google Home

Juhokórejský gigant má už čoskoro oficiálne oznámiť svoj nový produkt - inteligentný reproduktor. Má konkurovať ďalším výrobkom známych značiek ako Amazon Echo, Google Home či Apple HomePod.

Po oficiálnom uvedení Galaxy Note 8 Samsung nepoľavuje a v novinkách pokračuje ďalej. Najnovšie potvrdil, že pripravuje smart reproduktor. Aj napriek tomu, že vedenie spoločnosti nemá konkrétny plán jeho uvedenia, oficiálne predstavenie má prísť podľa prezidenta mobilnej divízie už čoskoro. Jeho úlohou bude konkurovať smart reproduktorom Amazon Echo, Google Home a HomePod od Apple.

Zatiaľ nemáme žiadne podrobnosti o dizajne a celkovom vzhľade inteligentného reproduktora, ale podľa spoločnosti bude poháňaný hlasovým asistentom Bixby. Kvôli integrácii s reproduktorom v ňom bolo potrebné urobiť niekoľko zmien. Na ich celkovom zdokonalení Samsung aj naďalej pracuje, no pokrok bol brzdený nedostupnosťou Bixby v ďalších krajinách. Aktuálne sa to však podarilo a konkurencia pre Siri či Cortanu je v angličtine k dispozícii už vo viac než 200 krajinách, vrátane Slovenska.

Práve vďaka tomu môže Samsung znovu pokračovať na vývoji smart reproduktora. Zatiaľ nie je jasné, či sa novinky dočkáme ešte do konca roka. Viac sa dozvieme až v oficiálnom oznámení, ktoré má prísť v dohľadnej dobe.

Zdroj: CNBC

Diskusia k článku:

Začať diskusiu