O2 Internet na doma: 500 GB dát naplno a vyššia rýchlosť po prečerpaní

O2 zvyšuje objem dát v balíčkoch služby Internet na doma určenej pre domácnosti a firmy. V rámci služby budú môcť zákazníci presurfovať až 500 GB dát plnou rýchlosťou, neskôr sa rýchlosť zníži na 2 Mbps.

Operátor zlepšuje službu O2 Internet na doma a zvyšuje objem dát pre všetky tri paušály: Modrý, strieborný i Zlatý. Líšia sa cenou a prenosovou rýchlosťou. Pre všetky tri programy však platí, že po dosiahnutí 500 GB dát sa rýchlosť zníži na stále prívetivých 2 Mbps. Doteraz bola rýchosť obmedzená na 256 kbps. Zmena sa týka nových aj existujúcich zákazníkov s touto službou.

Služba Internet na doma bola uvedená v apríli tohto roka. Funguje na základe technológie LTE TDD na frekvenčnom pásme 3,5 GHz a 3,7 GHz, a ponúka prenosovú rýchlosť až do 128 Mbps. Súčasťou služby je bezplatná inštalácia a Wi-Fi router, ktorý šíri signál v celej domácnosti, takže ho môžete naraz využívať na počítači, tablete i smartfóne.

Signál je šírený vzduchom, nie je potrebné kopať káble ani inštalovať komplikované zariadenia. Preto je táto technológia vhodná aj pre malé obce, ktoré sú bez vysokorýchlostného internetu (tzv. biele miesta).

Do konca septembra aj so zľavou

Ak si zákazníci aktivujú do konca septembra Strieborný alebo Zlatý variant, môžu navyše získať zľavu vo výške 5 eur. Strieborný internet na doma tak môžu využívať mesačne za 15 eur a Zlatý len za 25 eur mesačne.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

yngwie 22.08.2017 - 10:46

Nech si ten net cele o2 strčí do prdele.Ja ma v Košiciach za 17,92 antik s neobmedzeným netom a som spokojny

Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

Wayne22.08.2017 - 12:12 Trvalý odkaz

Hej lenze mas v byte kabel. Keby si si precital clanok pozorne, objavil by si tam nieco taketo:

"Signál je šírený vzduchom, nie je potrebné kopať káble ani inštalovať komplikované zariadenia. Preto je táto technológia vhodná aj pre malé obce, ktoré sú bez vysokorýchlostného internetu (tzv. biele miesta)."

Celá diskusia 2 príspevky