Instagram prinesie prehľadnejšie zobrazenie komentárov

Sociálna sieť chystá novinku v podobe zoraďovania komentárov do vlákien, čo uľahčí ich čítanie a prehľadnosť. Táto zmena bude dostupná do niekoľkých týždňov.

Najväčšie sociálne siete umožňujú používateľom komentovať takmer všetko, čo je na nich publikované. Virálne príspevky môžu dosahovať stovky až tisíce komentárov, a diskusia sa stáva neprehľadnou. S cieľom uľahčiť jej čítanie boli navrhnuté vlákna, ktoré prehľadne zoraďujú komentáre postupne pod seba, podľa toho, kto na ne reagoval. Táto novinka sa ujala od svojho vzniku v množstve služieb a konečne sa dostáva aj na Instagram

Vlákna komentárov vám umožnia zobraziť každú odpoveď na predchádzajúcu reakciu, pričom budú pod ňou prehľadne zoradené. Oveľa jednoduchšie tak môžete sledovať vzájomné reakcie diskutujúcich. Reakcie budú priradené automaticky, keď ťuknete na komentár, na ktorý chcete reagovať. Podobne, ako to má Facebook pri odpovedaní na komentár.

Nová funkcia je aktuálne v testovacej fáze. Instagram jej uvedenie pre všetkých používateľov očakáva v nasledujúcich týždňoch. Počas nich vyjde aj nová aktualizácia aplikácie, ktorá vlákna komentárov sprístupní na operačných systémoch Android a iOS.

Zdroj: instagram.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu