Trust Sila - Bluetooth slúchadlá s nízkou cenovkou

Nové špuntové bezdrôtové slúchadlá poslúžia najmä pri športe. Sú ľahké a vďaka gumeným háčikom lepšie držia v ušiach. Nechýba im mikrofón, takže sa dajú využiť aj na telefonovanie.

Trust Sila sú vyrobené zo silikónu a na každom slúchadle je gumený háčik, ktorý zabraňuje uvoľneniu z ucha pri zvýšenej aktivite, napríklad behu alebo prudkom pohybe hlavou. Lepšie tak držia na svojom mieste. V balení nájdete dve veľkosti špuntov.

Základné špecifikácie:

Hmotnosť 41 gramov, veľkosť 15 mm, rozsah 20 – 20 000 Hz, Bluetooth 4.1, microUSB konektor na nabíjanie, mikrofón, 6-hodinová výdrž na jedno nabitie.

Bezdrôtové slúchadlá spája dostatočne dlhý plochý kábel, ktorý je vedený za krkom. Na ňom sa nachádza ovládač prehrávania hudby, úpravy hlasitosti a tlačidlo pre príjem či ukončenie hovoru. Integrovaný mikrofón disponuje redukciou okolitého hluku.

V bočnej stene ovládača je microUSB konektor, ktorý slúži na nabíjanie batérie. Na jedno nabitie ponúknu slúchadlá až šesť hodín prehrávania hudby.

Bluetooth slúchadlá Trust Sila na slovenskom trhu predávajú za odporúčanú cenu 23,99 eur. Na výber sú dve farebné prevedenia: čierno-biele a čierno-zelené. Súčasťou balenia je aj USB kábel na nabíjanie.

Zdroj: trust.com

Diskusia k článku:

Borland 16.08.2017 - 11:32

Lenka, aké boli zatiaľ najlepšie BT slúchadlá pre Android, ktoré si testovala? Premýšľam nad Bose SoundSport Wireless. Doteraz mám Plantronics, chcem niečo lepšie. Bose mám rád, ale 180€ za "kábel" je už dosť. Rád by som vedel, či to stojí za to oproti konkurencii do 100€.

Lenka Ivančíková16.08.2017 - 12:02 Trvalý odkaz

Toto je otazka skor na Richarda, ktory u nas testuje sluchadla. Ja som nejaky cas pouzivala iba Samsung Level U, aj s Androidom, aj s iOS. Teraz mam Airpods. A spokojnost.

Andrej16.08.2017 - 12:08 Trvalý odkaz

Hotovo objednane som zvedavy ake budu

dasilva16.08.2017 - 14:27 Trvalý odkaz

Vyzerajú ako napodobenina Creative Outlier Sports. Cena super ale výdrž slabá... Ale pomer cena výkon môže byť. Dajte vedieť skúsenosti.

Nightmare16.08.2017 - 15:14 Trvalý odkaz

Ja mam tie presne Outlier Sports

Celá diskusia 5 príspevkov