Telekome: 32 GB iPhone SE v ponuke a znížené ceny vybraných telefónov

V ponuke dotovaných zariadení Telekomu pribudla 32 GB verzia štvorpalcového iPhonu SE určená zákazníkom, ktorým stačí menšia kapacita úložiska a ocenia nižšiu cenu telefónu. K Samsungu Galaxy S8 vám teraz operátor pribalí bezdrôtovú nabíjačku, fóliu na displej a ochranný kryt.

Medzi tohtotýždňovú novinku v ponuke dotovaných zariadení patrí malý, ale šikovný Apple iPhone SE v 32 GB verzii. O kompaktný model je medzi zákazníkmi Telekomu stále záujem, a tak sa operátor rozhodol ponúknuť i cenovo dostupnejšiu verziu s 32 GB kapacitou vo farbe Space Grey. V ponuke ostáva i model s dvonásobným úložiskom. Recenziu 4-palcového iPhonu si môžete prečítať v článku Apple iPhone SE - najmenší výkonný smartfón na trhu.

Apple iPhone SE 32 GB kúpite v Telekome za nasledovné ceny:

- 6 € mesačne pre Happy XL Dáta pre mladých (+ úvodný poplatok 299, pri kúpe cez web 279 €)

- 6 € mesačne pre Happy M (+ úvodný poplatok 299, pri kúpe cez web 279 €)

- 6 € mesačne pre Happy L a XL volania (+ úvodný poplatok 249 €, pri kúpe cez web 229 €)

- 4 € mesačne pre Happy XL (+ úvodný poplatok 199 €, pri kúpe cez web 179 €)

- 1 € mesačne pre Happy XXL (+ úvodný poplatok 299 €, pri kúpe cez web 279 €)

- 1 € mesačne pre Happy Profi (+ úvodný poplatok 199 €, pri kúpe cez web 179 €)

Plná cena je u operátora stanovená na 479 eur.

V dočasnej akcii s výhodnejšou cenovkou pribudla aktuálna vlajková loď LG G6 a obľúbený Huawei P9 Lite. Znížili sa ceny k Happy paušálom i plné sumy, za ktoré si môžete zariadenia kúpiť v hotovosti. V recenzii LG G6 sme pochválili výborný duálny fotoaparát so širokoulým objektívom, kvalitnú vodeodolnú konštrukciu a 5,7'' QHD displej s pomerom strán 18:9.

Huawei P9 Lite sme otestovali už pre vyše rokom, ale stále má čo ponúknuť. Medzi jeho prednosti patrí kovové telo, 5,2'' Full HD displej, pohotová čítačka odtlačkov prstov s rozšírenými funkciami a slušná výdrž na jedno nabitie.

K top modelu Samsungu Galalxy S8 teraz získate príslušenstvo navyše - fóliu, zadný kryt a bezdrôtovú nabíjačku. Bohatšie balenie dostali obidve farebné verzie: Orchid Grey i Midnight Black. Galaxy S8 s 5,7'' Infinity displejom patrí k najkrajším smartfónom na trhu a nezaostáva ani výbavou. Všetko dôležité o tomto telefóne sa dočítate v našej recenzii.

Členovia skupiny Magenta 1 si môžu za zvýhodnenú cenu kúpiť Lenovo Moto E4 Plus, ktoré láka nielen na priaznivú cenovku, ale najmä 5000 mAh batériu a šikovné Moto funkcie. Nedávno sme vám priniesli kompletnú recenziu. Zákazníci ušetria na prvotnom poplatku za telefón 28 eur.

Zdroj: operátor

Diskusia k článku:

Začať diskusiu