S Taxify sa môžete na Grape odviezť aj zadarmo

Tohtoročný letný festival sa koná 11. a 12. augusta na letisku v Piešťanoch. Tí, čo necestujú autom, sa môžu z Piešťan odviezť do areálu s Taxify. Okrem dobrej hudby nebude chýbať VÚB zóna plná zábavy a bezplatného Wi-Fi pripojenia.

Dnes na piešťanskom letisku začína ďalší ročník hudobného festivalu Grape. Na návštevníkov čaká množstvo domácich i zahraničných hudobných skupín. O festival je každoročne vysoký záujem. Predpredaj vstupeniek bol spustený 12. decembra 2016 a už za prvý deň sa predalo vyše 5000 vstupeniek. Aktuálne sú už všetky lístky na festival vypredané.

Kto má to šťastie a lístok vlastní, do areálu sa môže z centra Piešťan a vlakovej stanice odviezť s Taxify za fixnú cenu 5 € respektíve 4 €. Noví cestujúci, ktorí si do svojich smartfónov s Androidom alebo iOS stiahnu aplikáciu a zadajú promo kód "GRAPE", sa dokonca odvezú zadarmo.

Taxify bežne v Piešťanoch nejazdí, výnimkou je hudobný festival. Platiť za jazdu ale bude možné iba elektronicky, cez zaregistrovanú platobnú kartu v aplikácii.

Okrem hudobných zážitkov čaká na návštevníkov VÚB zóna, kde nájdu rôzne atrakcie ako skok po klobúk, “kresky” (tetovačky) v letných motívoch a budú si môcť vybicyklovať miešaný nápoj. K dispozícii bude aj bezplatné Wi-Fi pripojenie.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu