Aplikácia YouTube umožňuje chatovanie a zdieľanie videí v konverzáciách

V aplikácii môžete chatovať s priateľmi a zdieľať s nimi v konverzácii akékoľvek video, ktoré vás zaujalo. Bez kopírovania odkazu.

Aplikácia YouTube dostáva nové funkcie, ktoré vám umožnia chatovanie s vašimi priateľmi. Okrem toho môžete priamo v aplikácii zdieľať akékoľvek video. Samotné zdieľanie predtým prebiehalo tak, že ste museli skopírovať a vložiť odkaz videa napríklad do e-mailu, aplikácie sociálnej siete alebo do správy. Nový postup ho značne zjednodušil. Stačí, keď ťuknete na symbol zdieľania a zobrazí sa vám zoznam priateľov, s ktorými chcete dané video zdieľať.

K videu môžete dopísať akýkoľvek text, zdieľať ho s viacerými priateľmi naraz, odpovedať na iné videá či chatovať. V aplikácii YouTube môžete vytvoriť skupinovú konverzáciu a pozvať do nej kohokoľvek z vašich kontaktov.

Zdieľanie videí sa tak výrazne zjednodušilo a zrýchlilo. Nové funkcie zdieľania a chatovania sú dostupné v najnovšej verzii mobilnej aplikácie YouTube pre operačné systémy Android a iOS.

Pokiaľ sa vám novinky v aplikácii ešte neobjavili, stačí len pár dní počkať. Nové funkcionality sa sprístupňujú postupne.

Zdroj: YouTube

Diskusia k článku:

Začať diskusiu