Samsung U Flex - ohybné Bluetooth slúchadlá

Bezdrôtové slúchadlá z flexibilného materiálu ohýbateľného až do uhla 100° s dvojcestným reproduktorom, 10-hodinovou výdržou a tlačidlom pre prístup k aplikáciám Bixby, S-voice a ďalším hlasovým funkciám. (živé fotografie)

Samsung rozšíril svoje portfólio slúchadiel o úplne nový typ U Flex, ktorý je typický rozsiahlou ohybnosťou. U Flex sú vybavené USP.02 technológiou, ktorá by mala zaistiť kvalitný zvuk pomocou dvojcestného reproduktora: 11-milimetrového basového a 8-milimetrového výškového reproduktora.

Technológia Scalable Codec nepretržite analyzuje rušenie okolia signálmi Wi-Fi a slúchadlá tak ponúkajú stále Bluetooth pripojenie.

Základné špecifikácie:

Hmotnosť 51 gramov, Bluetooth 4.2, profily A2DP, AVRCP, HFP, multipoint, microUSB konektor na nabíjanie, 10 hodín prehrávania hudby, 9 hodín hovoru, odolnosť voči ošplechnutiu vodou.

Ohybný záhlavný most je zhotovený z flexibilného materiálu a umožňuje slúchadlá ohýbať až do uhla 100 stupňov. Zároveň aj napriek ohýbaniu zabraňuje strateniu pôvodného tvaru alebo narušeniu štruktúry slúchadiel. Môžete ich tak nosiť kedykoľvek so sebou, dokonca aj zložené v malom vrecku.

V obidvoch slúchadlách sú magnety, takže pokiaľ ich nemáte práve v ušiach, môžete si ich spojiť, aby sa vám na krku nehýbali. Vyzerá to veľmi dobre a je to aj praktické. Podobný dizajn i spojenie slúchadiel magnetmi ponúka model Level U. Ich plastová konštrukcia ale nie je tak flexibilná ako pri U Flex, ktoré môžeme považovať za ich nástupcu.

Na pravej spodnej časti Samsung U Flex sú tlačidlá pre reguláciu hlasitosti hudby, zastavenie skladby alebo jej preskočenie. Vďaka tlačidlu Active Key umiestnenému vľavo, získate okamžitý prístup k aplikáciám Bixby, S-voice a iným hlasovým asistentom alebo funkciám. Cez Active Key môžete zistiť aktuálny čas, začať hlasové nahrávanie alebo otvoriť často používané aplikácie.

Vďaka Pi2 vodeodolnej nano technológii sú slúchadlá chránené pred vodou, a tak s nimi môžete behať aj v daždi. Po spárovaní so smartfónom vás budú vibrácie upozorňovať na prichádzajúci hovor, čo oceníte v hlučnom prostredí. Kapacita batérie umožňuje na jedno nabitie až 10 hodín prehrávania zvuku, 9 hodín hovoru a 250 hodín v pohotovostnom režime.

Samsung U Flex (EO-BG950) sú na slovenskom trhu dostupné za odporúčanú cenu 69 eur. K dispozícii sú v troch farebách – čiernej, bielej a modrej. V balení nájdete tri veľkosti nástavcov do uší (S, M, L), USB kábel na nabíjanie a dokumenty.

Zdroj: tlačová správa a samsung.com

Diskusia k článku:

dasilva 12.08.2017 - 14:41

Creative Outlier Sports na tieto nemajú ani náhodou...

Celá diskusia 1 príspevok