Creative Halo - Bluetooth reproduktor so svetelnými efektmi

Prenosný reproduktor s futuristickým dizajnom zaujme pulzujúcim farebným osvetlením, ktoré môžete ovládať cez mobilnú aplikáciu.

Creative Halo má oválny tvar, netradičný dizajn a pútko na zavesenie alebo istejšie prenášanie v ruke. Vyrobený je z tmavosivej nylónovej látky a pevného plastu. Ovládacie prvky sú pogumované. Na čelnom paneli je pre lepšiu reflexiu LED osvetlenia zrkadlová povrchová úprava, ktorá vytvára zaujímavé svetelné efekty.

Základné špecifikácie:

Rozmery 175 x 108 x 70 mm, hmotnosť 505 gramov (overené), Bluetooth 4.2, funkcia handsfree, 3,5 mm vstavaný Aux In, 2220 mAh batéria, nabíjanie cez microUSB, až 8-hodinová výdrž na jedno nabitie, 12 svetelných režimov, aplikácia Creative Xpectra dostupná pre Android a iOS.

Vybrať si môžete z 12 rôznych efektov, ktoré meníte opakovaným stláčaním tlačidla na reproduktore

alebo pomocou mobilnej aplikácie Creative Xpectra určenej pre operačný systém Android a iOS. Vo veľkej reflexnej komore sú umiestnené dva meniče. Takisto obsahuje skrytý pasívny woofer pre dodatečné zosilnenie basov.

Bezdrôtový reproduktor Creative Halo je dostupný od konca júla 2017, odporúčaná cenovka je stanovená na 69,99 eur.

Podobnú svetelnú šou ponúka i konkurenčný reproduktor JBL Pulse 2. Je však ťažší (775 g) a oveľa drahší. V slovenských obchodoch sa predáva za cenu približne 179 eur. Ponúka i väčšiu 6000 mAh batériu s 10-hodinovou výdržou. Vodeodolnej konštrukcii nevadí postriekanie vodou, nesmie sa však ponárať.

Živé fotografie:

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Medino 09.08.2017 - 23:19

Aby nestacilo ze reprak sam o sebe zozerie baterku, tak blikatka to este viac urychlia. Kolotočaris :)

Celá diskusia 1 príspevok