Používatelia Skype si medzi sebou môžu posielať peniaze

Novú funkciu môžete využiť napríklad pri posielaní peňazí svojim príbuzným v zahraničí. Nová služba v Skype funguje pomocou PayPal.

PayPal a Skype uzavreli dohodu a umožnili používateľom posielať si medzi sebou peniaze. Nová funkcia je dostupná v mobilnej aplikáci pre OS Android a iOS. Odosielania peňazí je v súčasnosti k dispozícii v 22 krajinách, medzi ktoré patria: Rakúsko, Belgicko, Kanada, Cyprus, Estónsko, Fínsko, Francúzsko, Nemecko, Grécko, Írsko , Taliansko, Lotyšsko, Luxembursko, Malta, Holandsko, Portugalsko, San Marino, Slovensko, Slovinsko, Španielsko, Spojené štáty a Spojené kráľovstvo.

Používatelia Skype môžu novú funkciu používať priamo v konverzáciách. Stačí na ňu ťuknúť. Pri jej prvom použití budete vyzvaní, aby ste potvrdili svoju polohu. Po tomto kroku bude nasledovať prepojenie vášho PayPal účtu, so Skype profilom. Musíte sa samozrejme nachádzať v jednej zo zatiaľ podporovaných krajín a mať nainštalovanú najnovšiu verziu aplikácie (Android alebo iOS).

Tých, ktorí posielajú peniaze medzi dvomi rozličnými krajinami Microsoft ubezpečuje, že ak sa jedná o podporované krajiny, prenos finančných prostriedkov je bezproblémový. Aj zo Spojených štátov tak môžete posielať peniaze v eurách do ktorejkoľvek z európskych krajín.

Zdroj: Skype

Diskusia k článku:

Začať diskusiu