Mapy.cz pre Android fungujú už aj offline

Aplikácia Mapy.cz beží na androidoch už aj bez internetového pripojenia. Po celom svete funguje kompletne v offline režime. Už sa tak nebudete musieť spoliehať len na oblasti pokryté signálom.

Väčšina turistických máp vyžaduje internetové pripojenie. Zaujímavou alternatívou by mohla byť aplikácie Mapy.cz, ktorá vo svojej najnovšej verzii ponúka offline režim. Bez internetového signálu tak v aplikácii môžete vyhľadávať, plánovať trasy, používať navigáciu a prehľadávať podklady rôznych máp.

Nový offline režim je k dispozícii po celom svete a uložiť si môžete i jednotlivé časti štátov. V prípade, že vás zaujíma len určitý región krajiny, v ktorej sa nachádzate, nebudete musieť sťahovať kompletné mapy.

Mapy.cz ponúkajú i hlasovú turistickú navigáciu, rôzne profily, zimné a letné mapy, aktuálne ceny pohonných hmôt na čerpacích staniciach a mnoho ďalšieho. Poteší tiež funkcia stopár, ktorá zaznamená trasu vašich výletov, samozrejme aj offline.

Pri vyhľadávaní bez internetového pripojenia sú k dispozícii základné možnosti, pričom výsledky odpovedajú záznamom z databázy spoločností

firmy.cz. Aplikácia je dostupná na operačný systém Android, iOS a tiež Windows Phone, ale nové súčasti, ktoré zahŕňajú offline režim sú zatiaľ k dispozícii len pre používateľov androidov. Ostatní sa ich podľa výrobcu dočkajú neskôr.

Zdroj:

mapy.cz

Diskusia k článku:

Začať diskusiu