Uniknuté informácie prezrádzajú špecifikácie Meizu Pro 7

Len deň pred oficiálnym predstavením novej vlajkovej lode unikajú informácie s kompletnými špecifikáciami zariadenia.

Meizu Pro 7 nahradí minuloročnú vlajkovú loď Pro 6, ktorá vtedy zaujala inovatívnym Force Touch displejom. V prípade novej sedmičky chce čínsky výrobca zájsť ešte ďalej a ponúknuť nie jeden, ale hneď dvojicu displejov. Sekundárny displej má byť vzadu a bude spolupracovať s fotoaparátom pri tvorbe selfie záberov, zobrazenie notifikácií a rôzne ďalšie funkcie.

Oficiálne predstavenie telefónu bude zajtra. Deň predtým však boli zverejnené informácie, ktoré prezrádzajú kompletné špecifikácie.

Najnovší únik potvrdzuje predchádzajúce dohady a dočkáme sa podľa neho dvoch variantov. Prvý bude poháňaný čipsetom Helio P25 SoC, ktorý doplní 4 GB RAM a 64 GB úložisko. Druhý ponúkne čipset Helio X30, 4 GB RAM a úložisko s kapacitou 128 GB. Hlavný displej by mal mať 5,2'' uhlopriečku, sekundárny 1,9''. Vzadu nájdeme okrem displeja aj dvojicu 12 Mpix snímačov, ktorú doplní 16 Mpix predná kamera. Zariadenie ponúkne podporu mCharge, čo je interný systém firmy Meizu pre rýchle nabíjanie. Prítomný bude aj operačný systém Android 7.0 s nadstavbou Flyme 6.

Treba povedať, že sa stále jedná len o neoficiálne informácie, ktoré sa môžu, ale nemusia potvrdiť. Isté však je, že od oficiálneho uvedenia nás delí už len necelý jeden deň. Okrem klasickej verzie sa očakáva aj predstavenie väčšieho model s prívlastkom Plus.

Zdroj: gsmarena.com

Diskusia k článku:

Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

Wayne 27.07.2017 - 01:42

Uz su oficialne, gsmarena vydala clanok o predstaveni. Tychto dvoch budem chvilu sledovat. Napad vyborny, hardver tiez, ale softver u Meizu, o tom moji znami pisu knihy... (negativne)...

Lenka Ivančíková27.07.2017 - 02:02 Trvalý odkaz

ano viem, ZI pripravim doobeda. nestiham. :)

Celá diskusia 2 príspevky