4ka počas leta zahusťuje sieť v mestách a priľahlých obciach

Štvrtý operátor pokračuje v budovaní vlastnej siete a zahusťuje už pokryté miesta a nezabúda ani na priľahlé obce. 4ka minulý týždeň zahustila pokrytie v mestách Banská Bystrica, Bratislava, Košice, Krompachy, Šaľa, Žilina a obci Chorvátsky Grob – časť Čierna Voda neďaleko Bratislavy.

Z čiastočného na plné pokrytie prešli mestá BojniceKrupina. Plné pokrytie vlastnou 4G a 2G sieťou sa týka aj obce Selce, Nemce a Kynceľová pri Banskej Bystrici a obce Veľká Lomnica pri Poprade.

Medzi mestá, kde štvorkári najviac dátujú dlhodobo patrí Bratislava, tesne za ňou nasleduje metropola východu Košice. Mobilné služby vo vlastnej 4G a 2G sieti 4ky majú v súčasnosti k dispozícii obyvatelia vyše 200  miest a obcí po celom Slovensku. Kde pokrytie nemá, využívajú jej zákazníci národný roaming poskytovaný v 2G sieti od Orangeu.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

galaxi 25.07.2017 - 16:57

Už sa konečne rozbehnite poštari, bo predbehnete v snívaní O2 bublinky. O2 tiež iba sľubovala a nebudovala nič.

Brano25.07.2017 - 17:19 Trvalý odkaz

O2 od zaciatko tohto roka tiez rozsirila pokrytie, informovali aj tlacovou spravou aj na svojom FB. Netvrdim ze to tempo je idealne, ale aspon daco sa robi :)

Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

Wayne25.07.2017 - 18:19 Trvalý odkaz

ja som to dokonca aj pocitil... zapadnuta dedina na juhu Slovenska kde predtym som mal ledva signal polku Edge, teraz skoro plny 4G.

Celá diskusia 5 príspevkov