4ka ponúka novým zákazníkom neobmedzené dáta na celom Slovensku

Štvorkári, ktorí si kúpia novú SIM kartu alebo si prenesú svoje číslo, dostanú od svojho operátora letný darček. Neobmedzený objem dát môžu až do polovice septembra čerpať v domácej sieti aj v národnom roamingu.

Operátor láka do svojej siete nové ovečky na zaujímavý benefit. Každý, kto si od 21. júla do 31. augusta 2017 kúpi novú SIM kartu, dobije kredit aspoň za 4 € a zašle aktivačný e-mail, získa neobmedzený objem dát na surfovanie nielen v domácej sieti, ale aj v národnom roamingu. Podľa tlačovej správy sa akcia týka aj prenesených čísel. Za neobmedzené dáta na niekoľko týždňov tak zaplatíte spolu minimálne 8 eur (podľa výšky dobitého kreditu).

Nekonečné dáta od 4ky môžete čerpať až do 15. septembra 2017. Štartovací kredit 4 € spolu s dobitým kreditom je možné využiť na všetky dostupné služby 4ky. Na získanie bezplatných dát je potrebné zaslať aktivačný e-mail na adresu chcem@nekonecnedata.sk. Do predmetu správy napíšte aktuálne zakúpené telefónne číslo 4ky alebo prenesené číslo do 4ky a posledné štvorčíslie SIM karty. Príklad: 0950999999 1234. Bez zaslaného e-mailu bezplatné dáta nezískate.

Údaje nájdete na obálke zakúpenej SIM karty, v zmluve, ktorú ste podpísali pri kúpe karty alebo prenose čísla alebo zavolaním na skrátené číslo *100#. Číslo SIM karty sa vám zobrazí na displeji telefónu. O úspešnej aktivácií nekonečných dát dostanete informáciu spätným e-mailom a SMS správou. Pri ukončení ponuky 15. 9. 2017 opäť dostanete SMS-ku s upozornením.

Netreba zabúdať, že tieto dáta, rovnako ako ostatné dátové balíčky, nemôžete využívať v EÚ roamingu. Pri ceste do niektorej z krajín Európskej únie musia Štvorkári za mobilné dáta aj po zavedení regulácie roamingových poplatkov platiť 4 centy za 1 MB dát. Kompletné informácie nájdete na webe operátora. Tvárou novej kampane sa stal spevák a zabávač Daniel Nekonečný.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

nobody 23.07.2017 - 07:49

Adresa emailu je tajná, keď tu nie je napísaný? Taktiež chýba komentár, že je to iba na umelé zvyšovanie čísel kariet. Lebo veď 4ka nerobí rozdiel medzi novými a starými zákazníkmi.

Lenka Ivančíková23.07.2017 - 12:32 Trvalý odkaz

adresa mailu vypadla pri nahadzovani na clanku na web. dakujem za upozornenie. To, preco to operator robi, necham na uvahe citatela. :)

Manobb23.07.2017 - 18:41 Trvalý odkaz

Uveril by som, že ide "iba" o AKCIU, ak by ju poskytol operátor bez výnimky starým i novým klientom.

Lenže on ju ponúkol len pre nové aktivácie SIM, z čoho je každému jasné, že motívom je najmä (a možno len) navýšenie počtu aktívnych klientov z dôvodu stagnácie (či nebodaj poklesu) počtu aktívnych klientov.

Ono nenadarmo sa vraví, 3-krát meraj a iba raz strihaj. Tie veľkohubé vyhlásenia v úvode a marketingové akcie namierené voči konkurencii sa teraz otáčajú voči 4ke, čo znižuje ich vierohodnosť a úprimnosť konania voči svojim zákazníkom.

P.S.:
Sám zvažujem, či má význam "živiť" 2 čísla, keď obidve majú dosť nevýhod ...
Asi sa vrátim späť na nejaký paušál, lebo ma už nebaví sledovať výšku kreditu.

Dezi23.07.2017 - 19:23 Trvalý odkaz

Európsky roaming im uškodil a zopár ľudí sa na nich asi vykašľal aj kvôli tomu

galaxi23.07.2017 - 20:37 Trvalý odkaz

4ka asi spravila chybu, keď slovákom umožnila od 5.10.2015 volať výhodne po celej EU. Teraz si ju za to nevážime. Hovorí sa tomu, že za dobrotu na žobrotu.

Celá diskusia 5 príspevkov