Luxusná značka Louis Vuitton predstavuje svoje vlastné smart hodinky

Trh inteligentných hodiniek sa rozrastá a popri štandardných či veľmi lacných modeloch na ňom začíname nachádzať aj luxusné kúsky. Jedným z takých budú aj Tambour Horizon od francúzskej módnej značky.

Tambour Horizon oživia sériu Tambour, ktorá pred pätnástimi rokmi označovala klasické hodinky. Aj napriek tomu, že majú luxusný dizajn, z hardvérového hľadiska pôjde o bežnú výbavu, ktorá ničím neprekvapí. Hodinky poháňa chipset Snapdragon Wear 2100, spárovaný s 512 MB RAM. AMOLED displej má uhlopriečku 1,2'' s rozlíšením 390 x 390 pixelov, úložisko ponúkne kapacitu 4 GB a výbavu uzatvára 300 mAh batéria.

Hodinky sú tiež vodeodolné a fungujú na platforme Android Wear 2.0. Louis Vuitton prikladá aj svoje vlastné služby, kde plánuje niekoľko exkluzívnych aplikácií. Z nich zatiaľ poznáme prvú dvojicu MyFlight a City Guide. Pôjde o aplikácie vhodné pre cestujúcich, pričom prvá je zameraná na zjednodušenie leteckej prepravy a druhá navrhuje turistické atrakcie v rôznych krajinách.

Hrúbka hodiniek je 12,5 mm a vybrať si budete môcť zo 60 remienkov. Prvá polovica z nich je určená pre ženy, druhá pre mužov. Tambour Horizon bude možné kúpiť v čiernej, šedej a hnedej farbe.

Pripojíte ich k telefónu s operačným systémom Android minimálne vo verzii 4.3 a iOS verzie 9 a vyšší. Na trh by podľa slov výrobcu mali doraziť už čoskoro a ich cena by mala začínať na hranici 2450 dolárov.

Zdroj: wccftech.com

Diskusia k článku:

Nightmare 16.07.2017 - 16:09

sliepky ich budu mat hned

Celá diskusia 1 príspevok