Alcatel Idol 4 Pro na Slovensku

Do slovenských obchodov prichádza výborne vybavený 5,5'' smartfón s OS Windows 10, čítačkou odtlačkov, 21 Mpix fotoaparátom, a 3,6 W stereo reproduktormi.

Alcatel Idol 4 Pro vychádza z modelového radu Idol 4, výbavou sa však približuje skôr BlackBerry DTEK60, ktorý takisto pochádza z dielne TCL ako Alcatel. Smartfón s konštrukciou z kovu a skla je vybavený operačným systémom Windows 10, v ktorom nechýba aplikácia Microsoft Office. Vďaka funkcii Continuum môžete Idol 4 Pro pripojiť k externému monitoru, čím získate používateľské rozhranie bežného počítača s Windows.

Srdcom telefónu je štvorjadrový procesor Snapdragon 820 a 4 GB operačná pamäť RAM. Vnútorný 64 GB priestor si môžete rozšíriť microSD kartami do veľkosti 512 GB. Idol 4 Pro dostal 5,5-palcový AMOLED displej s Full HD rozlíšením 1080 x 1920 bodov, 21-megapixelový hlavný fotoaparát a 8 Mpix prednú kameru. Pod objektívom zadného fotoaparátu je umiestnená čítačka odtlačkov. Lákadlom sú dva 3,6 W reproduktory s vlastným zosilovačom a Hi-Fi priestorovým zvukom slúchadiel.

Symetrický dizajn dovolí používanie smartfónu aj dole hlavou tak, ako to poznáme zo starších modelov. Rozhranie telefónu rozpozná, v akej polohe sa nachádza a prispôsobí tomu displej i mikrofón počas hovoru. Kompletné špecifikácie sa dočítate v základnom infe.

Alcatel Idol 4 Pro sa v slovenských obchodoch predáva za odporúčanú cenu 549,99 eur.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu