Evolveo AirStream A7 - päťgramové mini handsfree

AirStream A7 je cenovo dostupné a nenápadné Bluetooth slúchadlo. Má hmotnosť len 5 gramov a podporuje pripojenie dvoch zariadení súčasne.

Novinka firmy Evolveo, známej ako výrobca odolných smartfónov, poslúži ako handsfree. Či už šoférujete vozidlo, alebo potrebujete mať voľné ruky k ďalšej činnosti, napríklad pre prácu na počítači, písaní poznámok počas telefonického rozhovoru a podobne. V uchu je nenápadné, za čo vďačí kompaktným rozmerom.

Základné špecifikácie:

Rozmery 30 x 23 x 18 mm, hmotnosť 5 gramov, Bluetooth 4.1, impedancia 32 ohm, citlivosť 98 dB ± 3 dB, dosah až 10 metrov, vstavaná nabíjacia 45 mAh Li-Ion batéria, doba hovoru až 3 hodiny, prehrávanie hudby až 3 hodiny, pohotovostná doba do 70 hodín, pripojenie Multipoint až 2 zariadenia súčasne, kompatibilné s väčšinou Android telefónov, tabletov, zariadení so systémom Windows, Apple iOS.

Slúchadlo Evolveo AirStream A7 je vybavené funkciami na potlačenie šumu a echa, podporuje profily HFP, HSP, AVRCP, A2DP. Ovládanie zaistí multifunkčné tlačidlom, pomocou ktorého je možné nielen prijímať a ukončovať hovory, ale napríklad vytočiť opakovane vybrané telefónne číslo, prepínať hovor medzi slúchadlom a telefónom, alebo obsluhovať dva hovory.

Evolveo AirStream A7 môže slúžiť aj na prehrávanie hudby z mobilného zariadenia alebo počúvanie audiokníh. Vďaka funkcii Multipoint je možné súčasne pripojiť dve zariadenia. Podporuje Bluetooth 4.1, ale sprárujete ho i so staršími verziami Bluetooth 2.0, 3.0 alebo 4.0. Kompatibilné je s väčšinou mobilných zariadení so systémom Windows, Android a iOS.

Handsfree AirStream A7 je v slovenských obchodoch dostupné za odporúčanú cenu 19 eur.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu