Xiaomi Mi Note 2 prichádza v špeciálnej edícii

Čínska spoločnosť oficiálne uviedla jemne upravenú verziu tabletofónu Mi Note 2, ktorá nesie názov Special Edition. Ponúkne väčšiu kapacitu RAM.

Vlajková loď Xiaomi Mi Note 2 prišla na trh koncom minulého roka. Priniesla špičkové parametre a po bokoch zakrivený displej, čím sa stala konkurentom pre edge modely od Samsungu. Teraz Note 2 prichádza vo verzii Special Edition, v ktorej kombinuje 6 GB RAM a 64 GB úložisko. Klasická verzia s rovnakým vnútorným priestorom ponúka 4 GB RAM. Telefón je dostupný len v čiernej farbe. Zvyšné parametre ostávajú nezmenených.

Xiaomi Mi Note 2 Special Edition tak poháňa štvorjadrový chipset Qualcomm Snapdragon 821 Pro spolu s grafickým procesorom Adreno 530. Zvyšná výbava zahŕňa 23 Mpix fotoaparát s možnosťou nahrávania 4K videa, 8 Mpix prednú kameru, 5,7'' zakrivený Full HD displej a batériu s kapacitou 4070 mAh.

Cena telefónu je stanovená na 2899 čínskych juanov, čo je v prepočte okolo 374 eur. Recenziu klasickej verzie sme vám priniesli článku Xiaomi Mi Note 2 - mocný vyzývateľ zakrivených Samsungov.

Zdroj: gsmarena

Diskusia k článku:

Začať diskusiu