Google Pixel 2: minimálny rám displeja a ovládanie stláčaním stien?

Ani Google nedokázal udržať v tajnosti pripravovanú dvojicu noviniek radu Pixel. Podľa rendera sa vraj môžeme tešiť na displej s pomerom strán 18:9, konštrukciu z kovu a skla, a prémiovú výbavu.

Google Pixel 2 sa má od svojho predchodcu líšiť menším rámom okolo displeja, väčším objektívom zadného fotoaparátu a displejom s pomerom strán 18:9. Čítačku odtlačkov vidno opäť na zadnej strane. Ukazuje to najnovší render, na ktorom má byť pripravovaná novinka.

Ďalej sa hovorí o AMOLED displeji s Full HD (Pixel 2) alebo QHD (Pixel 2 XL) rozlíšením, procesore Snapdragon 835, 4 GB RAM a ovládaní telefónu stlačením bočných stien tak, ako to ponúka HTC U11. Z obrázku vidno, že sa Google pravdepodobne zatiaľ nevydá cestou duálnych fotoaparátov. Podľa veľkosti objektívu však môžeme očakávať, že bude jedným z lákadiel novinky.

obr: androidpolice.com

Na internete sa môžeme stretnúť s kódovým označením pripravovanej dvojice. Walleye by malo patriť 5'' modelu Pixel 2, väčší 6 '' Pixel 2 XL sa má volať Taimen. Vnútorná kapacita by mala ponúknuť 64 GB alebo 128 GB kapacitu.

Koniec špekuláciám a dohadom prinesie až oficiálne predstavenie dvojice Google Pixel, ktoré by mohlo prebehnúť približne o tri mesiace. Stalo sa pravidlom, že nové "googlefóny" mávajú svoju premiéru na jeseň.

Zdroj: androidpolice.com

Diskusia k článku:

Nightmare 13.07.2017 - 03:00

nevyzera to vobec spatne ak by to bola pravda

Celá diskusia 1 príspevok