Pretekárska hra Ridge Racer pre iOS je tento týždeň zadarmo

V známej sekcii App of the week nájdete pretekársku hru, ktorú si aktuálne môžete bezplatne stiahnuť do svojich iOS zariadení. Čaká vás v nej niekoľko vozidiel, tratí, rôzne výzvy a veľa zábavy.

Pokiaľ patríte k používateľom Apple produktov, ktorí si radi sťahujú rôzne aplikácie, pravdepodobne vám neunikli akcie, ktoré pravidelne ponúka sekcia App of the week. V nej nájdete každý týždeň inú, bežne platenú aplikáciu alebo hru, ktorú si počas siedmych dní môžete stiahnuť bezplatne. App store vás na ňu upozorňuje na svojej úvodnej obrazovke, v sekcii vybrané.

Tento týždeň poteší fanúšikov automobilových hier, pretože prináša zdarma populárnu hru Ridge Racer. Za ňou stojí známe japonské štúdio Bandai Namco a jej pôvodná cena na iOS bola 3 doláre (na androidoch je k dispozícii zdarma).

Hra ponúka na výber dvanásť vozidiel, stovky možností úprav, režim kariéry, vyše sto tratí a multiplayer, kde si proti sebe môže zahrať až 8 hráčov. Nechýbajú výzvy, arkádový režim, rôzne odmeny a zberateľské predmety. Na stiahnutie budete potrebovať 1,67 GB úložného priestoru a iOS 7 alebo vyšší.

S aplikáciou je kompatibilný iPhone, iPad a iPod touch. Ak patríte k používateľom operačného systému Android, Google Play zatiaľ ponúka zdarma aplikácie týždňa len pre amerických používateľov.

Zdroj: phonearena.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu