O2: Honor 9 v akciovej ponuke

Najnovšiu vlajkovú loď Honor 9 so sklenenou konštrukciou, 5,15'' Full HD displejom a duálnym fotoaparátom si môžete kúpiť nielen v slovenských obchodoch, ale aj k svojmu O2 Paušálu za dotovanú cenu.

Honor 9 dostal rovnako ako jeho predchodca Honor 8 elegantný dizajn so skleneným povrchom, tentoraz však ponúka 3D zakrivenie, ktoré odráža svetlo a vytvára pôsobivé efekty. Prednú stranu vypĺňa 5,15-palcový Full HD displej, pod ktorým je umiestnená čítačka odtlačkov.

Snímač umožňuje telefón nielen odomknúť, ale jednotlivým gestám možno priradiť ďalšie možnosti ovládania - napríklad sťahovanie notifikačnej lišty a jej zmazanie, zosnímanie fotografie a videa, prijatie či odmietnutie hovoru, ovládanie budíka alebo listovanie v galérii. Medzi kľúčové špecifikácie patrí čipser HiSilicon Kirin 960, 4 GB operačná panäť RAM, 64 GB úložisko a 3200 mAh batéria. O2 predáva dual SIM verziu s hybridným slotom, pri použití dvoch nanoSIM kariet tak prídete o možnosť rozšíriť si vnútorné úložisko pamäťovou kartou.

Operačný systém Android beží vo verzii 7.0 Nougat a je doplnený o známe používateľské prostredie EMUI 5.1. Zadný duálny fotoaparát je zložený z hlavného 12-megapixelového RGB snímača a 20 Mpix monochromatického snímača, vďaka ktorému môžete snímať i čiernobiele fotografie. Nechýba PDAF zaostrovanie, dvojtónový LED blesk, clonové číslo f/2.2 ani nahrávanie 4K videí. Predná 8 Mpix kamera ponúkne Full HD videá a svetelnosť f/2.0. Kompletné špecifikácie sa dočítate v základnom infe.

Honor 9 kúpite v 02 v čiernom, striebornom a modrom prevedení. Cena v hotovosti je stanovená na 530 eur, pri kúpe k O2 Paušálu môžete využiť bonus na telefón. Novinku už v redakcii testujeme, čoskoro vám prinesieme podrobnú recenziu.

Zdroj: o2.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu