Telekom: Nokia 3310 (2017) v akciovej ponuke

V ponuke dotovaných zariadení Telekomu dnes pribudla vynovená legenda Nokia 3310 v modrej farbe. Novinka je reálne dostupná v e-shope.

Tohtoročnú novinku Nokiu 3310 začalo ako prvé na Slovensku ponúkať v polovici júna O2, no aktuálne je tento telefón v e-shope nedostupný. Internetové obchody očakávajú naskladnenie 20. júla. Od dnešného dňa sa dá kúpiť Telekome. V single SIM verzii a modrej farbe.

Nokia 3310 (2017) ponúka základné funkcie, má plastové telo a na odolnosť konštrukcie, ako pri legendárnej predchodkyni, sa radšej nespoliehajte. Prináša podobný dizajn, pribudlo však niekoľko inovácií: farebný 2,4-palcový displej, 3,5 mm jack na pripojenie slúchadiel, microUSB konektor a slot na pamäťové karty. Na pripojenie k internetu vám bude musieť stačiť 2G technológia.

Tohtoročná Nokia 3310 dostala batériu s 1200 mAh kapacitou a v pohotovostnom režime vydrží s dvomi prihlásenými SIM kartami a každodenným presunom po rôznych miestach 14 dní. V telefóne nechýba známa hra Snake, vyzváňanie Nokia Tune, FM rádio alebo jednoduchý 2 Mpix fotoaparát s LED bleskom. Kompletné špecifikácie sa dočítate v základnom infe.

Možno si plánujete novinku kúpiť z nostalgie alebo ako záložný mobil a ste zvedaví, ako vyzerá balenie a čo obsahuje. Odpoveď nájdete v našom krátkom videu.

Nokiu 3310 (2017) kúpite v Telekome za nasledovné ceny:

- 1 € mesačne pre Happy XS Mini (+ úvodný poplatok 1 €)

- 1 € mesačne pre Happy XS (+ úvodný poplatok 1)

- 1 € mesačne pre Happy S (+ úvodný poplatok 1)

- 1 € mesačne pre Happy XL Dáta pre mladých (+ úvodný poplatok 1 €)

- 1 € mesačne pre Happy M (+ úvodný poplatok 1)

- 1 € mesačne pre Happy L a XL volania (+ úvodný poplatok 1 €)

- 1 € mesačne pre Happy XL (+ úvodný poplatok 1 €)

- 1 € mesačne pre Happy XXL (+ úvodný poplatok 1 €)

- 1 € mesačne pre Happy Profi (+ úvodný poplatok 1 €)

Plná cena je u operátora stanovená na 59 eur.

Zdroj: telekom.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu