11. júla spoznáme novinku LG Q6

LG láka na svojom facebookovom účte na pripravovanú novinku. Ukáže nám ju už o pár dní. Podľa zverejnených promo videí bude mať displej s pomerom strán 18:9 ako vlajková loď G6. Pôjde o jej mini verziu? Výrobca naznačil špecifikácie.

Mini verzie vlajkových lodí bývajú obľúbené pre podobné črty a niektoré vybrané funkcie, ktoré majú spoločné s top modelom. O zmenšenej G6 sa na internete špekuluje už dlhší čas, teraz nám potvrdil prípravu nového modelu samotný výrobca.

Niektoré poľské médiá dostali pozvánku s hashtagom #LGBarbeQ na predstavenie novinky s názvom LG Q6, ktoré prebehne v utorok 11. júla 2017 o 18-tej hodine.

Je možné, že globálne uvedenie novinky príde o niečo skôr. Veľa dní už ale neostáva. Z promo videa na facebookovej stránke LG Mobile je jasné, že Q6 dostane displej s pomerom strán 18:9. Naznačuje tam i odomykanie smartfónou tvárou.

Na stránke LG vyzýva čitateľov, aby napísali, ktorú z funkcií by radi videli na novom smartfóne. Dáva im na výber: 5,46'' Full Vision displej s Full HD rozlíšením, odolný hliníkový rám, ovládanie jednou rukou, širokouhlú kameru. Dá sa predpokladať, že Q6 dostane všetky spomínané funkcie. Čo všetko LG Q6 naozaj prinesie, sa dozvieme už o štyri dni.

Zdroj: facebook.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu