Orange: LG X Power 2 a Samsung Galaxy J5 2017 v ponuke

V ponuke dotovaných zariadení Orangeu pribudli dva cenovo dostupné androidy. Päťapolpalcové LG s 4500 mAh batériou a 5,2'' Samsung s čítačkou odtlačkov a dvojicou 13 Mpix fotoaparátov.

LG X Power 2 mal svoju premiéru na tohtoročnom MWC v barcelone, kde sme si boli v stánku LG pozrieť. V základnom infe tak nájdete nielen všetky podrobnosti o hardvérovej výbave, ale aj živé fotografie. Ako názov napovedá, novinka láka na silnú batériu. LG použilo 4500 mAh akumulátor s rýchlym nabíjaním. Podľa vyjadrení výrobcu by mal ponúknuť približne 15 hodín sledovania videí, 18 hodín surfovania po interente a 14 hodín navigovania.

Smartfón je vybavený 5,5-palcovým HD displejom, osemjadrovým procesorom, 2 GB RAM a 16 GB úložiskom. Druhým lákadlom LG X Power 2 má byť širokouhlá predná 5-megapixelová kamera s prisvetľovacou diódou. Zadný fotoaparát dostal 13 Mpix snímač, automatické zaostrovanie a LED blesk.

LG X Power 2 kúpite v Orangei od jedného eura, plná cena je u operátorat stanovená na 235 eur.

Tohtoročný rad Samsung Galaxy J spája kovová konštrukcia, vylepšený 13 Mpix fotoaparát, operačný systém Android 7.0 Nougat, LED blesk pri prednej kamere 16 GB úložisko a žiadnemu z modelov nechýba LTE, NFC ani FM rádio.

V ponuke Orangeu si môžete kúpiť stredný model Samsung Galaxy J5 2017, ktorý dostal i čítačku odtlačkov pod displejom. Medzi kľúčové špecifikácie patrí 5,2'' HD displej, osemjadrový procesor, 2 GB RAM, 3000 mAh batéria a dvojica 13 Mpix fotoaparátov s clonovým číslom f/1.7. Zamrzí absencia podsvietenia tlačidiel pod displejom.

Samsung Galaxy J5 (2017) sa v Orangei predáva v zlatej farbe, cena k paušálu začína na sume jedno euro. Bežná cena je u operátora stanovená na 280 eur.

Zdroj: orange.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu