O2: Lenovo Moto E4 a Moto E4 Plus v ponuke

Dvojica dual SIM noviniek radu Moto E určená nenáročným používateľom je už dostupná aj v O2. Obidva modely spája predná kamera s LED bleskom, OS Android 7.1 Nougat a čítačka odtlačkov. Moto E4 plus zaujme 5000 mAh batériou.

Len niekoľko týždňov po uvedení dvojice noviniek sa Lenovo Moto E4 a E4 Plus dostali aj do ponuky mobilných operátorov. V O2 si kúpite obidva modely v dual SIM verzii. Vyberať môžete medzi zlatou a sivou farbou.

Lenovo Moto E4 Plus zaujme nielen cenou, ale najmä silnou 5000 mAh batériou, ktorej nechýba rýchle nabíjanie. V kovovom tele sa ukrýva štvorjadrový procesor, 3 GB RAM, 16 GB úložisko a 5,5-palcový HD displej. Operačný systém Android beží v novej verzii 7.1 Nougat a súčasťou nadstavby sú niektoré Moto funkcie. Nechýba čítačka odtlačkov pod displejom.

Zadný fotoaparát dostal 13-megapixelové rozlíšenie, prisvetľovaciu diódu, automatické zaostrovania a nahrávanie videí v HD rozlíšení. LED blesk má i predná 5 Mpix kamera. Podrobné informácie o novinke sa dočítate v základnom infe.

Lenovo Moto E4 je lacný 5-palcový android, ktorý je dôkazom, že i telefón s cenovkou nižšou než 150 eur môže mať kovovú konštrukciu a čítačku odtlačkov. Medzi kľúčové špecifikácie patrí 5-palcový HD displej, štvorjadrový procesor, 2 GB operačná pamäť RAM, 16 GB úložisko, 8 Mpix zadný fotoaparát a 5 Mpix predná kamera s prisvetľovacou diódou.

Batéria s 2500 mAh kapacitou je vyberateľná. Záujemcov o plnohodnotný dual SIM potešia dva samostatné sloty na SIM a jeden na microSD kartu. Kompletné informácie o výbave nájdete v našom základnom infe.

Lenovo Moto E4 kúpite v O2 v hotovosti za 146 eur, Moto E4 plus má cenovku 194 eur. Pri kúpe k niektorému z O2 Paušálov môžete využiť bonus na telefón.

Zdroj: o2

Diskusia k článku:

Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

Wayne 05.07.2017 - 13:18

Toto mi trochu pride ako nasledovnik serie K6. Az na tie displeje.

Celá diskusia 1 príspevok