Lenovo Moto X4: duálny fotoaparát, kovové telo a IP68?

O pripravovanej novinke radu Moto X sa objavili nové informácie, ktoré pochádzajú od známeho leakera Evana Blassa. Tešiť sa vraj môžeme na 5,2-palcový smartfón s vodeodolnou konštrukciou, duálnym fotoaparátom a prednou 16 Mpix kamerou.

O novinke Lenovo Moto X4 sa na internete špekuluje už dlhší čas, no najnovšie informácie hovoria, že väčšina skôr zverejnených údajov nie je pravdivá. S novými podrobnosťami prišiel Evan Blass, ktorého príspevky na Twitter účte sa často ukázali ako pravdivé.

Neoficiálne zdroje hovoria o 5,2-palcovej uhlopriečke s Full HD rozlíšením, novom osemjadrovom procesore Snapdragon 630, 4 GB operačnej pamäti RAM, 64 GB úložisku a 3000 mAh batérii. Kovová konštrukcia by mala spĺňať certifikáciu IP68, čo znamená odolnosť voči vode a prachu.

Hlavný fotoaparát by mal dostať dva snímače: 12 Mpix a 8 Mpix. Predná kamera sa má pýšiť 16-megapixelovým rozlíšením. Nemá chýbať čítačka odtlačkov, dva sloty na SIM kartu ani Android 7.1 Nougat doplnený o Moto funkcie.

Lenovo Moto X4 by malo prísť na trh v závere roka v období vianočných nákupov. Oficiálne predstavenie prebehne pravdepodobne oveľa skôr.

Zdroj: venturebeat.com

Diskusia k článku:

Nightmare 04.07.2017 - 18:33

dizajn by mal byt nejak taky ako napriklad u Moto Z/Z Play...skoda ze to nema nejaky 5ku displej

Celá diskusia 1 príspevok