Swan: TO.doma s dvojnásobkom dát a videom bez obmedzení

Swan vylepšil svoju službu pevného LTE internetu pre domácnosti a do každého programu pridáva dvojnásobné množstvo dát. Zároveň zrušil rýchlostný limit pre sledovanie online video obsahu.

Od 1. júla 2017 navyšuje Swan týždenný limit prenosu dát pri službe TO.doma zo 75 GB na 150 GB, čím umožní novým aj existujúcim zákazníkom preniesť mesačne viac než 600 GB dát. Po prenesení 150 GB za menej než týždeň sa internet nezastaví, ale zákazník môže aj naďalej využívať dátovo neobmedzené pripojenie na internet, rýchlosť však klesne na 1 Mbps pre sťahovanie i odosielanie dát. Od začiatku nového týždňa sa prenosová rýchlosť vráti na zakúpenú úroveň.

Video streamovacie služby sú bez obmedzenia rýchlosti, P2P siete sú obmedzené na maximálnu prenosovú rýchlosť 6 Mbps pre download a 1 Mbps pre upload. Služba TO.doma sa šíri vzduchom a preto je dostupná aj na miestach. Poslúži ako alternatíva pre zákazníkov, ktorí nemajú pripojenie na vysokorýchlostný internet cez optické káble, alebo boli doteraz odkázaní na služby cez DSL, Wi-Fi či WiMax.

Službu spustil operátor v novembri 2015. Podrobnosti sme priniesli v článku Swan ponúka na frekvencii 3,7 GHz LTE internet pre domácnosti. TO.doma je dnes dostupné už pre obyvateľov vyše 300 miest a obcí. Dostupnosť na konkrétnej adrese si môžete overiť vo všetkých Swan centrách alebo zavolaním na linku zákazníckej starostlivosti na telefónne číslo 0650 123 456.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

vauvauvau 30.06.2017 - 22:47

tato sluzba je skvela vec, zijem na dedine a dsl je v mnohych obciach katastrofa, podla mojho nazoru swanu spravilo skrt nasadenie domaceho lte od orange, aj ked ma swan viac dat, netreba viazanost vela ludi sa rozhodlo pre orange prave pre to ze netreba vrtat do domu, ziadna externa antena, je to fest fajn, skratka ziadne kable, mohol by aj swan ponuknut podobnu sluzbu, podla reci od kopu ludi je kazdemu fuk ci ma viazanost, rozhoduje cena, data a ziadne kable, skratka iba lte router so simkou ktory si napojim doma kde chcem, v tomto orange vytrel oci mnohym

jarpo02.07.2017 - 18:42 Trvalý odkaz

Vyjadrenie SWANu z decembra 2015:
,,Do konca roka 2016 bude LTE internet dostupný v každom okresnom meste, ale samozrejme pokryjeme aj menšie sídla,“ uviedol výkonný riaditeľ SWAN, a. s., Martin Mosný.

Je júl roku 2017 a stále sa nájdu okresné mestá, kde tento ich internet dostupný nie je! Stoja si za slovom, to sa musí nechať...

Celá diskusia 2 príspevky