Orange spustil stránku Cestujeme

Na webovej stránke operátora nájdete informácie o regulovanom roamingu, cenách za volania, správy, dáta a ponuku roamingových balíčkov. Nechýbajú tipy ani náučné videá s návodmi.

Orange spustil internetovú stránku www.orange.sk/cestujeme, kde zákazníci nájdu všetko potrebné o komunikácii v zahraničí. Ešte pred vycestovaním zistia, či môžu využívať svoje predplatené minúty a dáta, alebo či je vhodnejšie aktivovať si niektorý z cestovateľských balíčkov. Stačí zadať krajinu kam cestujete, svoj program a dozviete sa všetko dôležité.

Od 15. júna 2017 začala platiť európska roamingová regulácia, vzťahujúca sa na cesty do krajín Európskej únie. Svoju roamingovú ponuku predtsavil Orange spolu s novým portfóliom programov Go Europe. Novej regulácii podliehajú i staré programy, ktoré sa už síce nedajú aktivovať, ale zákazníci ich stále používajú.

Pre ľahšiu orientáciu v roamingových cenách a reguláciách slúži práve šikovná webová stránka www.orange.sk/cestujeme. Nájdete tu vysvetlenie, čo je regulovaný roaming a odpovede na najčastejšie otázky.

Zdroj: operátor

Diskusia k článku:

Začať diskusiu