O2 Cestovná poistka: denné poistenie aj pre rodinu

V čase letných dovoleniek a častejších ciest do zahraničia predstavilo O2 novú službu Cestovná poistka. Automaticky zapne a vypne po prekročení slovenských hraníc.

Súčasťou dovolenky a cesty do zahraničia by malo byť aj cestovné poistenie. Niektorí majú uzatvorené celoročné poistenie, ktoré dostanú za výhodnú cenu k svojmu bankovému účtu. Kto sa chce poistiť len na konkrétne obdobie a je zákazníkom O2 s platbou na faktúru a má menej než 70 rokov, môže využiť novú službu.

O2 Cestovná poistka predstavuje inteligentné cestovné poistenie, ktoré sa automaticky zapne a vypne podľa toho, či sa nachádzate v domácej sieti alebo v roamingu. Samotná aktivácia je jednorázová a pohodlná. Je možné ju spraviť bezplatne na predajni, v e-shope operátora, na webe, zákazníckej linke či po oslovení ponukou formou aktivačnej SMS-ky.

O2 Cestovná poistka je určená pre zákaznikov O2 vo veku 18 až 70 rokov, ktorí sú fyzickými osobami alebo SZČO a využívajú program na faktúru. Prichádza v dvoch variantoch: O2 Cestovná poistka pre mňa za 2 eurá deň a O2 Cestovná poistka pre rodinu s cenou 3 eurá na deň. Druhá možnosť okrem hlavného poisteného zahŕňa jeho manžela alebo manželku, druha či družku (všetci vo veku do 70 rokov) a neobmedzený počet detí mladších než 18 rokov, ktoré žijú s poisteným v spoločnej domácnosti alebo je ich rodičom.

Podmienkou pritom je, aby členovia rodiny cestovali spolu s účastníkom. Územná platnosť služby je celosvetová, pričom sadzba je rovnaká v každej krajine, v ktorej je poistenie platné. Ten, kto poisťuje, musí mať zapnutý telefón a aktívnu službu medzinárodný roaming.

Poistenie sa vzťahuje na poistenie liečebných nákladov do výšky 200-tisíc eur v zahraničí, poistenie asistenčných služieb vrátane poistenia právnej ochrany, úrazové poistenie, poistenie zodpovednosti a poistenie batožiny. Službu O2 Cestovná poistka poskytuje O2 v spolupráci s poisťovňou Maxima a non-stop asistenčnou službou AXA Assistance.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Peter 03.07.2017 - 15:23

Nech sa nehnevaju, ale ta cena je uplne psycho.. Poistit sa dokaze clovek na CELY ROK za +-10€... Na rok, nie na den!! V nemenovanej net banke ku karte poistenie stoji na mesiac MENEJ, ako chcu tu na den, Co si fakt myslia, ze zereme seno?

Celá diskusia 1 príspevok