O2 Extra výhody: navštívte Tatry a súťažte o skvelé ceny

O2 sa rozhodlo v spolupráci s Tatra Mountain Resort podporiť turizmus a láka na výlet do Vysokých a Nízkych Tatier. Vydajte sa na túru, navštívte vybrané miesta a každý týždeň hráte o zaujímavé ceny - dátový balíček, zľavu na paušál, vstup do akvaparku, rodinný pobyt v hoteli a podobne.

Naše veľhory sú krásne v každom ročnom období, no v lete sa vďaka príjemnému počasiu môžete vybrať i na dlhšiu túru. Zákazníci O2, ktorí navštívia vybrané miesta, budú zaradení do žrebovania o pekné ceny. Čím viac miest navštívite, tým zvýšite šancu na výhru.

Nová kampaň sa realizuje v spolupráci s Tatra Mountain Resort a môžete v nej získať zľavy na ubytovanie, poistenie v horách, turistické oblečenie, doplnky, slnečné okuliare či kozmetiku.

Postup zapojenia sa do súťaže je veľmi jednoduchý. Po stiahnutí aplikácie O2 Extra Výhody (Android, iOS) kliknete na Extra výhodnú turistiku a vyberiete si miesto, na ktorom sa v Nízkych či Vysokých Tatrách práve nachádzate.

Po označení svojej polohy ste okamžite zaradení do súťaže o atraktívne ceny. K zapojeniu sa do súťaže stačí aj jedno navštívené miesto. Platí však pravidlo, že čím viac miest navštívite, tým väčšia je vaša šanca na výhru. Kto by chcel podvádzať a nahlásiť sa na mieste, kde aktuálne nie je, aplikácia ho upozorní, že asi ešte nedorazil na miesto.

Súťaž bude prebiehať v 10-týždňových kolách so začiatkom 26. 6. 2017 a koncom 3. 9. 2017. V každom kole bude vyhlásených 30 výhercov, pričom na záver sa bude žrebovať 40 výhercov z celkového počtu súťažiacich, ktorí sa zapojili v ktoromkoľvek týždni od začiatku vyhlásenia súťaže. Podrobné pravidlá súťaže a ceny, o ktoré sa hrá, nájdete na webovej stránke www.extravyhody.o2.sk/spoznajte-tatry.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

nanoSIM 02.07.2017 - 11:29

Súťaž bude prebiehať v 10-týždňových kolách so začiatkom 26. 6. 2017 a koncom 3. 9. 2017. V každom kole bude vyhlásených 30 výhercov ..... Koľko tých 10-týždňových kôl bude teda od 26. 6. 2017 do 3. 9. 2017 prebiehať? Mne sa do tých dátumov zmestí iba jedno 10-týždňové kolo.

Celá diskusia 1 príspevok