Meizu zverejnilo zoznam zariadení, ktoré dostanú Android 7.0 Nougat

Rok od uvedenia Androidu 7.0 pripravilo Meizu aktualizáciu pre deväť smartfónov. Majitelia vybraných zariadení sa môžu registrovať do beta programu, oficiálny update by mal prísť o dva týždne.

Kým niektorí výrobcovia posielajú na svoje smartfóny už Android 7.1, Meizu oznamuje spustenie registrácie do beta programu na testovanie Androidu 7.0 Nougat. Majitelia smartfónov Meizu Pro 6 Plus, Meizu Pro 6, Meizu Pro 6s, Meizu Pro 5, Meizu MX6, Meizu M5 Note, Meizu M3 Note a M3 Max sa môžu do 2. júla zaregistrovať do beta testovania. Samotná aktualizácia finálnej verzie má prísť 10. júla 2017.

Meizu je známe šikovnou používateľskou nadstavbou Flyme OS, ktorá beží nad operačným systémom Android. V týchto dňoch oslavuje svoje piate výročie. Prvý model Meizu MX s nadstavbou Flyme prišiel síce v roku 2012, na vývoji platformy sa však pracovalo už od roku 2009.

Nadstavba Flyme patrí u kolegu Tomáša, ktorý telefóny tejto značky testuje, medzi obľúbené. Ponúka jednoduchý dizajn, širokú ponuku prispôsobení, množstvo nastavení a ovládanie návykovými gestami. Recenzie, v ktorých sa venoval aj nadstavbe Flyme, nájdete v sekcii vyhradenej Meizu.

Zdroj: meizu.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu