Orange je už šiesty raz po sebe partnerom festivalu Pohoda

Tohtoročný festival Pohoda bude opäť v znamení hudby, tanca, zdieľania zážitkov a spoločenských diskusií. K dispozícii bude voľná Wi-Fi sieť a zákazníci Orangeu dostanú na festivale 1 GB dát zadarmo.

Prvý júlový víkend (6. - 8. 7. 2017) bude už tradične patriť najväčšiemu slovenskému letnému festivalu Pohoda. Orange je už šiestykrát za sebou jeho partnerom. Aj tento rok prinesie 4G pokrytie, bezplatné Wi-Fi pripojenie, zónu plnú zábavy, praktické služby a živé prenosy z Orange stageu. Pozrieť si ich budete môcť v sekcii Orange Music Live na oficiálnom YouTube kanáli operátora.

Pozitívnou správou je 1 GB mobilných dát zadarmo pre návštevníkov festivalu, ktorí sú zákazníkmi Orangeu. Po prekročení vstupných brán festivalu dostanú automaticky SMS notifikáciu, ktorá ich navedie, ako si môžu jednoducho aktivovať benefit zaslaním bezplatnej SMS v správnom tvare.

Okrem dobrej hudby a tanca sa návštevníci môžu tešiť aj na relax a zábavu v Orange zóne, ktorá zastrešuje Poradenstvo a praktické služby, Relax, Zábavu a osviežujúci Bar. V jednotlivých zónach návštevníci nájdu všetko, na čo sú už tradične zvyknutí - 24-hodinový servis v nabíjačkárni, chillout, osvieženie či súťaže o zaujímavé ceny.

Korčuliarska zábava na Orange Roller Disco je jednou z najobľúbenejších atrakcií festivalu. Tanečníci na kolieskach sa aj tentokrát zabavia nielen na najnovších hudobných hitoch, ale aj retro songoch z dôb minulých.

Festival ponúka už tradične aj vecné diskusie o témach, ktoré hýbu našou krajinou či svetom. Jedným z miest, kde budú môcť návštevníci spolu s odborníkmi z mimovládok, učiteľmi, psychológmi a influencermi spoločne hľadať odpovede na rôzne spoločenské otázky a výzvy, bude opäť Optimistan.

Tak ako po iné roky, aj tento rok bude dostupná mobilná aplikácia Pohoda 2017 powered by Orange určená pre operačný systém Android a iOS.

Medzi hlavné funkcie patrí:

- Aktuálny program

- Vytvorenie si vlastného programu a jeho zdieľanie na Facebooku

- Informácie o interpretoch

- Nastavenie pripomienok k vystúpeniam

- Interaktívna mapa a mapa s augmentovanou realitou
- Po stlačení ikony pódia v mape ukáže údaje o aktuálnom vystúpení

- Lokalizácia kamarátov na mape

- Predpoveď počasia priamo pre areál festivalu

- Informácie a festivalové novinky

- Svetlo pri stlačení loga Pohoda v hlavnom menu

Aplikáciu si bezplatne stiahnete z obchodov Google Play a App Store.

Návštevníci festivalu, ktorí nepoužívajú smartfóny, sa k užitočným informáciám dostanú vďaka festivalovému SMS servisu. Ten im rovnako ako aplikácia prinesie všetky aktuality vrátane zmien v programe, predpovedi počasia, technicko-organizačných pokynov a iných dôležitých správ. Pre zákazníkov Orangeu je aktivácia bezplatná, pre zákazníkov iných operátorov je spoplatnená sumou 20 centov.

Kompletné informácie o festivalovom SMS servise budú dostupné na stránke www.pohodafestival.sk.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

zune85 23.06.2017 - 18:58

a budeaj mešita ? a nejaký naštarovaný kamion pred ňou

LOL25.06.2017 - 12:51 Trvalý odkaz

To by nebol rok, keby tu nejaky retardovany zufalec ako zune85 nedal podobny prispevok :D

zune8530.06.2017 - 11:58 Trvalý odkaz

retardovaný je tvoj otec s mamkou aj s pohodou kaščakom smotanom benčíkom a ostanými slniečkami ako si ty, tak sa chod krasne sfetovať po slovensky zabávať

Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

Wayne30.06.2017 - 13:46 Trvalý odkaz

Kazdy pod touto ciarou krmi trolla
-----------------------------------------------------------------

Celá diskusia 5 príspevkov