Samsung Members: benefity, podpora a diagnostika na jednom mieste

Aplikácia sa zameriava najmä na podporu, výhody a správu zaregistrovaných zariadení. Môžete smartfón diagnostikovať, kontaktovat servisné stredisko, získate tu informácie o výhodných ponukách a nechýbajú ani tipy a triky na používanie telefónu.

Majitelia mobilných zariadení Samung Galaxy si môžu z obchodu Google Play alebo Galaxy Apps stiahnuť užitočnú aplikáciu Samsung Members, ktorá im poslúži na optimalizovanie výkonu telefónu, získajú prístup k prémiovému obsahu a dozvedia sa, ako zo svojho zariadenia vyťažiť maximum.

Menu aplikácie je rozdelené do štyroch hlavných častí:

- Podpora: nájdete tu odpovede na najčastejšie otázky a informácie, ako si nastaviť svoj smartfón, môžete ho diagnostikovať a optimalizovať. Nechýbajú kontakty na servisné stredisko alebo infolinku.

- Výhody: Samsung tu bude pravidelne ponúkať rôzne akcie, zľavy a benefity verným zákazníkom. Súčasťou výhod je aj prémiový servis Moje Galaxy pre majiteľov Galaxy S8 a S8+. Aktuálne je k dispozícii viac než 2000 bezplatných motívov a tapiet pre Galaxy S8, či exkluzívna ponuka hier pre majiteľov Galaxy zariadení.

- Novinky a Tipy: prinášajú zaujímavé informácie ako čo najlepšie využívať zariadenia. Formou krátkych článkov sa napríklad dozviete, ako urobiť najlepšiu fotografiu za zhoršeného osvetlenia, ako ovládať fotoaparát hlasom alebo ako predĺžiť výdrž batérie. Medzi novinkami sú aj články z oblasti módy, hudby, filmu, fotografie, životného štýlu, gamingu, cestovania, športu, meditácie alebo o histórii spoločnosti Samsung.

- Diagnostika: umožňuje testovať problémy s hardvérom telefónu a optimalizovať jeho výkon. Testuje sa batéria, Bluetooth, Wi-Fi, snímače, dotyková obrazovka, hardvérové tlačidlá, vibrovanie, mikrofón, reproduktor, fotoaparát, porty, SIM karta a ďalšie. Umožňuje vyčistiť pamäť a odinštalovať nepoužívané aplikácie.

Samsung Members umožňuje pozvať aj ďalších členov a diskutovať s nimi o rozličných témach. Na karte Moje produkty sú uložené zariadenia zaregistrované v konte Samsung.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu