Alcatel A3 XL na Slovensku

V slovenských obchodoch sa začal predávať lacný android s veľkým 6-palcovým HD displejom, čítačkou odtlačkov a prednou 5 Mpix kamerou s LED bleskom.

Novinka z januárovej výstavy CES 2017 sa ukázala i na veľtrhu MWC v Barcelone, kde sme si ju v stánku Alcatelu nenechali ujsť. V základnom infe tak nájdete nielen podrobné špecifikácie, ale aj živé fotografie.

Alcatel A3 XL je veľký šesťpalcový smartfón, ktorý sa do bežného vrecka nezmestí. Poteší najmä záujemcov o veľký displej, dual SIM a dostupnú cenovku. Príjemným prekvapením je čítačka odtlačkov, ktorá v tejto cenovej kategórii nebýva samozrejmosťou. Fanúšikovia selfie ocenia LED blesk pri prednej kamere. Vďaka textúrovanému povrchu zadného krytu sa veľký telefón dobre drží v ruke.

Alcatel A3 XL výbavou neoslní, nenáročnému používateľovi však bude stačiť. Nájdeme tu 6'' displej s HD rozlíšením 720 x 1280 bodov, štvorjadrový procesor, 2 GB operačnú pamäť RAM a 16 GB úložisko s možnosťou rozšírenia microSD kartami. Zadný fotoaparát disponuje 8 Mpix rozlíšením a nahrávaním HD videí, predná kamera ponúkne päť megapixelov.

Tabletofón Alcatel A3 XL sa predáva za odporúčanú cenu 189,90 eur, na výber sú dve farby: biela alebo sivá.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu