Tohtoročná Magio pláž je v znamení kultúry a oddychu

Už jedenásty rok ponúkne Magio pláž návštevníkom bohatý program. Nebude chýbať biely piesok, športoviská, relaxačné zóny ani technologické novinky.

Začala sa jedenásta sezóna jedinečného projektu, ktorý každoročne priláka množstvo návštevníkov. Minulý rok, ktorý sa niesol v športovom duchu, ich prišlo vyše 300-tisíc. Tento rok sa obľúbené miesto na Tyršovom nábreží v Bratislave premení na letné centrum kultúry a oddychu.

Pod skratkou PKO - pláž kultúry a oddychu prinesie takmer 20 koncertov. Na úplne novom koncertnom pódiu odznejú rôzne hudobné žánre a tiež mixy od slovenských dídžejov. Z najznámejších interpretov sa predstavia Korben Dallas, skupina Ocean, DJ Vec, Hafner, Puding pani Elvisovej, Chris Ellys a ďalší.

Opäť nebude chýbať ani šport. K dispozícii sú dve ihriská na plážový volejbal a jedno na plážový futbal. Piesok privezený z Českej republiky sa používa aj na ihriskách Svetovej beachvolejbalovej série. Má svetlú, až bielu farbu a veľmi jemnú zrnitosť. Zahrať si môžete aj iné športy, napríklad stolný tenis, bedminton či petang. Ihriská sú dostupné bezplatne, nutná je rezervácia. Súčasťou pláže je aj požičovňa športového náradia.

So športovaním sa spája aj zdravý životný štýl. Nadmerný príjem kalórií môžete vybehať s komunitou Adidas Runner Bratislava, skupinové cvičenia ponúkne nový partner Golem club. DM Drogerie zrealizuje tri dni plné cvičenia, zdravej stravy, skrášľovania a detských zábavných aktivít. Obsahom týchto akcií bude ŠPORT zóna, FOOD zóna, KIDS zóna a BEUATY zóna.

Telekom nedávno predstavil novinku – inteligentnú domácnosť s názvom SmartHome, a vyskúšať si ju môžete i na tohtoročnej Magio pláži. V rámci vynoveného Tech Lounge budú k dispozícii na vyskúšanie aj technologické novinky od Samsungu: najnovšie smartfóny, okuliare pre virtuálnu realitu a zoznámiť sa tam môžete s dokovacou stanicou DeX, ktorá premení najnovšie modely značky Samsung na jednoduchý počítač.

Bažant Kinematograf sa stal neodmysliteľnou súčasťou Magio pláže, a preto nebude chýbať ani túto sezónu. Pre návštevníkov letného kina je pripravený päťtýždňový maratón skvelých filmových večerov. Pestrá filmová ponuka vrátane premiér čaká návštevníkov od 17. júla do 20. augusta.

Program, plány podujatí a informácie o možnosti rezervácie športovísk nájdete na stránke www.magioplaz.sk. Do svojich mobilov si môžete stiahnuť aplikáciu určenú pre operačný systém Android a iOS. Rovnako ako na webe tam nájdete novinky, program a online rezervácie.

Pláž bude otvorená od 16. júna do 3. septembra 2017, presne 80 dní. Všetky aktivity vrátane športovísk, koncertov a letného kina sú tak ako po minulé roky pre všetkých bezplatné.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu