Alcatel A3 na Slovensku

V slovenských obchodoch sa začal predávať lacný dual SIM android s HD displejom, čítačkou odtlačkov a prednou kamerou s LED bleskom. Zadný fotoaparát ponúkne až 16 Mpix snímky.

Päťpalcový android Alcatel A3 má cenovku tesne pod 150 eur, a pritom mu nechýba čítačka odtlačkov. Poslúži na bezpečné odomknutie smartfónu i rýchly prístup k vybraným aplikáciám priamo zo zamknutej obrazovky. V tejto cenovej kategórii je skôr výnimkou. Svoju premiéru mal na tohtoročnej výstave MWC v Barcelone, kde sme navštívili aj stánok Alcatelu. V základnom infe sa dočítate nielen podrobné informácie o hardvérovej výbave, ale nájdete tam aj živé fotografie.

Alcatel A3 je vzhľadom na dizajn i výbavu určený mladým používateľom, ktorí ocenia nízku cenovku, stereo reproduktory a prednú 5 Mpix kameru s LED bleskom. Pri snímaní selfie poslúži čítačka umiestnená na zadnej strane telefónu ako spúšť fotoaparátu. Zadný 13-megapixelový fotoaparát vie nahrávať videá vo Full HD a vďaka interpolácii zhotoví fotografie až v 16 Mpix rozlíšení.

Päťpalcový IPS displej dostal HD rozlíšenie 720 x 1280 bodov, hmotnosť telefónu je príjemných 135 gramov. Zadný kryt má jemne texturovaný povrch, ktorý uľahčuje manipuláciu s telefónom. Vo výbave nechýba LTE ani FM rádio. Všetko dôležité o novinke sa dočítate v základnom infe.

Alcatel A3 sa v slovenských obchodoch predáva za 149 eur. Na výber je čierny a biely variant.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu