S Moto Z2 Play prídu nové Moto Mods

Spolu s druhou generáciou Moto Z Play, ktorá dostala tenšiu a ľahšiu konštrukciu, prídu na slovenský trh aj vylepšené Moto moduly a nový herný GamePad.

Rad Moto Z je unikátny možnosťou pripevniť na zadnú stranu telefónu niektorý z prídavných modulov a rozšíriť tak funkcie telefónu. Moto Mods pripevníte pomocou magnetického konektora bez toho, aby ste museli telefón vypínať. Jednoducho ich pricvaknete. Spolu s Moto Insta-Share Projector sa z telefónu razom stane 70-palcový projektor, s JBL SoundBoost si vylepšíte audio alebo si doplníte energiu externou batériou Power Pack. Teraz pribudol modul pre hráčov a na bezdrôtové nabíjanie.

JBL reproduktor a projektor sme vyskúšali spolu s Moto Z Play už minulý rok a naše skúsenosti si môžete prečítať v recenzii Lenovo Moto Z Play - strela správnym smerom.

Spolu s nástupcom Moto Z2 Play predstavil výrobca nielen vylepšené moduly, ale aj nový herný GamePad. Moto Mod premení váš telefón na vreckovú hernú konzolu. Na ovládanie slúžia dvojité páčky, D-pad a štyri akčné tlačidlá. Vďaka vstavanej batérii s kapacitou 1035 mAh sa nemusíte obávať o výdrž smartfónu.

JBL SoundBoost sa dočkal druhej generácie. Vďaka vodeodpudivému povrchu mu nebude vadiť ani letný dážď počas záhradnej párty. Na jedno nabitie zvládne 10 hodín prehrávania hudby. K dispozícii je tiež nová aplikácia My JBL SoundBoost 2, vďaka ktorej si môžete upraviť výsledný zvuk presne podľa vašich očakávaní. V konštrukcii je zabudovaný stojan. JBL SoundBoost 2 bude dostupný v červenej, modrej alebo v čiernej farbe.

Moto TurboPower Pack s 3490 mAh kapacitou dodá smartfónu energiu vždy, keď to bude potrebovať. Stačí 20 minút a rýchlo (až do 15 W) dobijete batériu telefónu do 50 %. Hmotnosť modulu je 95 gramov.

Moto Style Shell umožní nabiť telefón bezdrôtovo. K dispozícii je vo viacerých prevedeniach, takže si ho prispôsobíte vášmu štýlu.

Cena a dostupnosť Lenovo Moto Z2 Play a Moto modulov bude oznámená neskôr.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Nightmare 07.06.2017 - 14:37

ten gamepad by som chcel vyskusat

Celá diskusia 1 príspevok