5 vecí, ktoré zmenil štvrtý mobilný operátor

PR · 4ka je na slovenskom trhu už od októbra 2015. Odvtedy sa jej zákazníci môžu spoľahnúť na jednotné ceny za volania a SMS doma aj v celej EÚ. Prišla tiež s ponukou lacných a neobmedzených mobilných dát.

1. Jednotná cena 4 centy za minútu hovoru, SMS alebo 1 megabajt

Zabudnite na zložité a neprehľadné cenníky. So SIM kartou Moja 4ka sa v cenách zorientujete veľmi jednoducho. Zákazníci bez aktivovaných balíčkov platia len za to, čo skutočne spotrebujú. Minúta hovoru doma i v celej Európskej únii stojí 4 centy. Podobne odoslaná textová správa a 1 megabajt dát.

2. Naozaj dostupné dátové balíčky

Internet je dnes už takmer nevyhnutnosťou a väčšina z nás k nemu chce mať prístup aj zo svojho mobilu. 4ka ponúka lacný internet už od 1 eura. Tí náročnejší môžu siahnuť po dátových paušáloch TO. s 10 alebo 15 gigabajtami využiteľnými na čokoľvek.

3. Skutočne neobmedzený internet a nekonečné volania

Nový paušál TO.∞ neprichádza so žiadnym trikom alebo obmedzením. Za 20 eur mesačne môžete volať celé hodiny, SMS-kovať namiesto Messengera či WhatsAppu a vidieť všetky videá na celom internete.

4. Pohodlná kontrola aktuálnej spotreby v Mojej zóne a obnova kreditu

Zabudnite na otravné faktúry každý mesiac. Objem voľných megabajtov a výšku zostávajúceho kreditu si kedykoľvek môžete skontrolovať priamo na webe www.4ka.sk. Samozrejme, aj priamo z vášho mobilu.

Rovnako rýchle je dobitie kreditu. Dobiť si ho môžete jednorazovo alebo siahnuť po niektorom z dvoch pravidiel. Zvolenú sumu si môžete dobiť automaticky z vašej platobnej karty, a to pri poklese napríklad pod 2 eurá, alebo pravidelne, vždy v ľubovoľný deň v mesiaci.

5. Predajné miesta najbližšie k vám

Predajné miesta 4ky sú k vám najbližšie. Služby 4ky nájdete za každým rohom, na každej pošte. Najmladší mobilný operátor má najväčšiu sieť predajní na Slovensku.

Diskusia k článku:

galaxi 31.05.2017 - 17:34

Palec hore.

AdoP31.05.2017 - 18:41 Trvalý odkaz

Este nikdy nebolo tak dobre ako teraz s tymito vecami. Datovy kolac je nieco paradne. :)

Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

mental.disease31.05.2017 - 19:01 Trvalý odkaz

uvidíme ako sa popasujú s EU roamingom od polovice júna.
Orange sa už vyfarbil s paušálmi Go, O2 zrušil O2DN a požiadal štát o výnimku pri rušení roamingových poplatkov.

4ka bez balíkov je jasná. hovory a sms majú pripravené od začiatku 4c/EU. dáta by mali podliehať regulácii nemali by presiahnuť 9,24€ za 1GB. čo je 0,009€/MB. čiže 4x menej oproti aktuálnej cene 4c/MB.
pri paušáloch a balíkoch som zvedavý ako z toho vybruslia. tipujem, že nad iným teraz nesedia, len aby našli dáku fintu proti nariadeniu EK.

Manobb31.05.2017 - 23:02 Trvalý odkaz

Otázka pre znalých:

Je paušál TO.∞ skutočne bez FUP v dátach ????
Pretože obdobný paušál TO.doma (alebo tak podobne) má FUP 300 GB.

Díky za odpovede.

Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

mental.disease01.06.2017 - 11:38 Trvalý odkaz

Pri balíku TO.∞ operátor neuplaťňuje konkrétne FUP, avšak zákazníci nemôžu danú službu zneužívať. Ku každému nadmernému využívaniu programu bude operátor pristupovať individuálne.

Celá diskusia 13 príspevkov