LG V30 možno prinesie vysúvaciu konštrukciu s druhým displejom

Príchod tretej generácie modelu radu LG V sa blíži. Naznačuje to množstvo uniknutých fotografií údajného telefónu. Vysúvacia časť konštrukcie má ukrývať druhý displej.

Minuloročný model LG V20 predstavený začiatkom septembra, ktorý lákal na duálny 5,7'' QHD displej a výbornú výbavu, sa na našom trhu oficiálne neukázal. Uvidíme v našich obchodoch aspoň tretiu generáciu radu V? Prísť by mohol opäť v druhej polovici roka.

Na fotografiách z februára tohto roka vidno model, ktorý sa najmä zadnou stranou podobá na vlajkovú loď G6. Nové snímky, ktoré na svojom Twitter účte zverejnil známy leaker Evan Blass, však ukazujú na oveľa zaujímavejší inovatívny model. Sekundárny displej neplní len notifikačnú úlohu, ale má oveľa širšie využitie. A nemá byť umiestnený v hornej časti telefónu, ale v dolnej ako súčasť vysúvacej konštrukcie.

LG V30 by mohlo priniesť úplne nový koncept. Malý displej nahradí väčší, ktorý podľa obrázkov tvorí približne tretinu hlavnej obrazovky. Sekundárny displej poslúži na rozšírenie funkcií telefónu a ovládanie aplikácií.

O hardvérovej výbave toho zatiaľ veľa nevieme. Očakáva sa, že novinka dostane QHD rozlíšenie, procesor Snapdragon 835, 6 GB operačnú pamäť RAM a možno sa stretneme s rovnakými širokouhlými fotoaparátmi ako pri G6.

Nemáme zatiaľ istotu, či zverejnené snímky naozaj patria pripravovanej novinke LG V30. Možno ide len o zaujímavý koncept, ktorý nájde svoje uplatnenie v neskorších modeloch. Evan Blass je ale známy práve tým, že jeho odhalenia sa často zakladajú na pravde. Možno sa tak naozaj pozeráme na nový top model LG. Alebo na jeseň uvidíme telefón len s konzervatívnou konštrukciou?

Zdroj: theandroidsoul.com

Diskusia k článku:

Nightmare 30.05.2017 - 17:58

vsetko co sa bude odlisovat od dnesnych fonov privitam rad

Borland30.05.2017 - 18:30 Trvalý odkaz

Nový leak potvrdil "klasickú" konštrukciu phabletu a natiahnutý displej až k okrajom v horizontálnom a takmer aj vertikálnom smere. Čo je horšie, sekudárny informačný displej je úplne v hornej časti telefónu, čiže ešte ďalej, ako je to pri súčasnej LGV20. Ako sa na ten bude dosahovať palcom, netuším. Čudujem sa, že sa ešte nepredáva nový gadget: predlžovací nastavec palca.

Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

mental.disease31.05.2017 - 01:23 Trvalý odkaz

Pomooc :-))
Samozrejme ten koncept je nezmysel..

Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

Wayne31.05.2017 - 01:29 Trvalý odkaz

len toto nie. prosim, len toto nie. nech zostanu pekne pri konzervativnom klasickom kvadri, bez zahynania displeja. najlepsie...

Celá diskusia 5 príspevkov